20.45, svi na Frušku Goru
danas pobjeda u gostima i konacno golijada pobjedili smo spychos 0:10 uz 4 gola naseg napadaca aricia cime drzi 1 mjesto na ljestvici strelaca sa 27 golova 2 je igrac marlbora sa 23 gola i naravno desilo se iznenađenje vodeci marlboro je prosuo bodove odigravsi tek 1:1 sa 7 na tabeli te nam je svojevoljno prepustio 1 mjesto na tabeli i sutra pred derbi s njim mozemo odigrat i remi a mozemo i pobjedit al najladja bi bila pobjeda i naslov lige da uzmemo sutra s pocetkom u 21 sat igramo derbi s marlborom naravno doma pred nasim navijacima na anfieldu pobjedimo li naslov je nas no treba pricekat do sutra i vidit kako ce se zbivat na terenu utakmica. na papiru smo favoriti ali treba to dokazat i na terenu.
statistike posjed lopte 28:72 ucinak 0:77 to je vec bolje ma puno bolje
ljestvica 22 kolo 1 smo jer je marlboro igro remi sto nama odgovara
Kiks koji sam očekivao. Protivnik u usponu forme ja igram toplo hladno sad došli do hladnog
Sutrašnji protivnik:
Stižem Aco n frušku
Nekoliko dana nisam pisao.Stvarno sam iscrpljen sad ce kraj skolske budem odlican i posle celo leto lagano haha.Inace pobedio sam 4:0 i vratio se tamo gde i pripadam u prvih 4. Sutra igram derbi inace imao 12 navijaca,nikad vise nisam im'o.Sutra bi mi trebalo barem upola igram sa prvim,reci cu sutra kad da dodjete .ALEKSANDRE IZ SVEGA SRCA CESTITAM NA ULASKU U FINALE! SADA SLEDI MACVA <3
Znam kako ti je Aco,ja sam u Ligi Sampiona primio gol u 82. i ispao na finale,a ti u 88. NE BRATE,NE J**** VAM M**** SVIMA IZ NORDEUSA PU NEEEE BRE.JAOOOOOO KOLKO MI KRIVOOOOOOOOOOO
Last edited by NTNK; 05-27-2014 at 08:44 PM.
Smorio sam se zbog Ace sada skrot jbt...koja glupost...