Page 116 of 140 FirstFirst ... 1666106114115116117118126 ... LastLast
Results 1,151 to 1,160 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    BojanTE
    Molio bih te da vise na psujes...poslednja opomena...sledeci put BAN na 3 dana...
    Macva FC and BojanTE like this.

Apprentice Volf's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Nisam nista polomio ali bome osjetio sam pritisak haha, ozbiljno bas me ovo uzrujalo, ja cu uvijek priznati kad je protivnik bolje, kao sto vidite rijetko kad kukam na Nordeus iako sam imao ispadanja iz kupa i to u 88. i 89. minuta, pokusavam sve to nekako gledati u smislu nogometa jer ga pratim jako dugo i znam da je svasta moguce, ali kad primim gol u zadnjem napadu i to kad je stavio neku blesavu nelegalnu formaciju, e bome pizdim tad i mislim da sam zasluzio da udjem u finale.
    Strasno, bas mi je zao. Ja sam vidio 2-0 i otisao sam, nisam ni pratio tekmu do kraja koliko sam bio siguran da ces pobijediti. Kakva steta, a ovo sta kazes, zasto uvijek da krivimo Nordeus, ulaskom u ovu igricu svi mi pristajemo na sve to, sto je najbolje i u pravom nogometu postoje takve stvari. Nekad mozda i nerealne, ali kad sve sagledas, nista tu nije nerealno, svi mogu pobijediti svakoga.

Ja također uvijek to sve gledam na taj nacin jer cim i pomislim na Nordeus i namjestanje utakmice izgubim volju za igrom, sto ne zelim..jer se lijepo druzimo i jer se veselim svakom golu, svakoj pobjedi, navijacu, novom igracu .... zivot ide dalje, a svaki dan treba proživjeti kao da je zadnji.
    Aleksandar Ilok and BojanTE like this.
    NK Kosavin

Rookie Јуниор ВРС's Avatar
    Pozdrav.
    Nisam uspio da nadjem temu za pitanja i nesto slicno,pa cu da napisem ovde,a moderator neka prebaci negdje,ako mora.

Je li moguce promijeniti server ili kako se vec zove?Upao sam na neki server,sve utakmice od 5 do 7 ujutru,pratim samo u subotu i nedelju i to popit.
    BojanTE likes this.

Necu nigde prebacivati tvoj post...

Odgovoricu ti...to te je potrefilo mozda ove sezone da igras u tim terminima utakmice,sledece sezone ce mozda biti u nekom drugom terminu
    Aleksandar Ilok and BojanTE like this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Volf View Post
    Strasno, bas mi je zao. Ja sam vidio 2-0 i otisao sam, nisam ni pratio tekmu do kraja koliko sam bio siguran da ces pobijediti. Kakva steta, a ovo sta kazes, zasto uvijek da krivimo Nordeus, ulaskom u ovu igricu svi mi pristajemo na sve to, sto je najbolje i u pravom nogometu postoje takve stvari. Nekad mozda i nerealne, ali kad sve sagledas, nista tu nije nerealno, svi mogu pobijediti svakoga.

Ja također uvijek to sve gledam na taj nacin jer cim i pomislim na Nordeus i namjestanje utakmice izgubim volju za igrom, sto ne zelim..jer se lijepo druzimo i jer se veselim svakom golu, svakoj pobjedi, navijacu, novom igracu .... zivot ide dalje, a svaki dan treba proživjeti kao da je zadnji.
    Stvarno ima jako ali jako puno neralnih kukanja, cak ni kad ti imas ogroman posjed a protivnik ne, nista ne znaci, nije li Rijeka prosle sezone na Poljudu imala mizernih 22% i zabila dva gola, tu se previse ne zalim, pa i ako je tim dosta slabiji nema tu nista cudno, koliko je samo primjera..

E sad, ovdje dolazimo do sudaranja dvije stvari..menadjeri dosta ulazu u svoje timove, trude se, aktivni su..i onda popizde kad se tako nesto dogodi, mada u stvarnom nogometu takve stvari nisu neobicne..zato bi trebalo naci neki balans, da oni koji se trude i muce ne ispadaju bas od nekih neaktivnih likova kao ja prosle sezone u kupu.

To bi se nekako trebalo srediti, kao i ove gluposti da lik u sred meca igra nelegalnom formacijom i jos zabije gol, e takve me stvari ljute.
    Volf and BojanTE like this.
    Sezona 27, Level 27

Necu nigde prebacivati tvoj post...

Odgovoricu ti...to te je potrefilo mozda ove sezone da igras u tim terminima utakmice,sledece sezone ce mozda biti u nekom drugom terminu
    Ok,hvala na odgovoru.

Vec je dosadio taj termin,nekad i budem tu ako je vazno,sreca i ove samnom izgleda muci isti problem,pa sam nekako prvi.

Nadam se promjeni termina. Poz.
    Last edited by Јуниор ВРС; 05-27-2014 at 09:10 PM. Reason: quote
    NTNK and BojanTE like this.

Ekipa spremna za KUP sledece sezone

Q159.4

Volf, Macva FC and BojanTE like this.

Au,al baratas tokenima.

Inace fan sam ekipa AC MILAN,pa cijenim da ce ovaj Mastour,biti najjaci igrac.
    NTNK and BojanTE like this.

Dreamer BojanTE's Avatar
    Kako moze da se ima tolko RESa? Inace ja sam bolji od tebe

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Ekipa spremna za KUP sledece sezone

Q159.4

To batice

Idemo Mačvaaaaaaa
    Volf, NTNK and BojanTE like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО