BojanTE
Molio bih te da vise na psujes...poslednja opomena...sledeci put BAN na 3 dana...
BojanTE
Molio bih te da vise na psujes...poslednja opomena...sledeci put BAN na 3 dana...
Strasno, bas mi je zao. Ja sam vidio 2-0 i otisao sam, nisam ni pratio tekmu do kraja koliko sam bio siguran da ces pobijediti. Kakva steta, a ovo sta kazes, zasto uvijek da krivimo Nordeus, ulaskom u ovu igricu svi mi pristajemo na sve to, sto je najbolje i u pravom nogometu postoje takve stvari. Nekad mozda i nerealne, ali kad sve sagledas, nista tu nije nerealno, svi mogu pobijediti svakoga.
Ja također uvijek to sve gledam na taj nacin jer cim i pomislim na Nordeus i namjestanje utakmice izgubim volju za igrom, sto ne zelim..jer se lijepo druzimo i jer se veselim svakom golu, svakoj pobjedi, navijacu, novom igracu .... zivot ide dalje, a svaki dan treba proživjeti kao da je zadnji.
NK Kosavin
Pozdrav.
Nisam uspio da nadjem temu za pitanja i nesto slicno,pa cu da napisem ovde,a moderator neka prebaci negdje,ako mora.
Je li moguce promijeniti server ili kako se vec zove?Upao sam na neki server,sve utakmice od 5 do 7 ujutru,pratim samo u subotu i nedelju i to popit.
Necu nigde prebacivati tvoj post...
Odgovoricu ti...to te je potrefilo mozda ove sezone da igras u tim terminima utakmice,sledece sezone ce mozda biti u nekom drugom terminu
Stvarno ima jako ali jako puno neralnih kukanja, cak ni kad ti imas ogroman posjed a protivnik ne, nista ne znaci, nije li Rijeka prosle sezone na Poljudu imala mizernih 22% i zabila dva gola, tu se previse ne zalim, pa i ako je tim dosta slabiji nema tu nista cudno, koliko je samo primjera..
E sad, ovdje dolazimo do sudaranja dvije stvari..menadjeri dosta ulazu u svoje timove, trude se, aktivni su..i onda popizde kad se tako nesto dogodi, mada u stvarnom nogometu takve stvari nisu neobicne..zato bi trebalo naci neki balans, da oni koji se trude i muce ne ispadaju bas od nekih neaktivnih likova kao ja prosle sezone u kupu.
To bi se nekako trebalo srediti, kao i ove gluposti da lik u sred meca igra nelegalnom formacijom i jos zabije gol, e takve me stvari ljute.
Ok,hvala na odgovoru.Necu nigde prebacivati tvoj post...
Odgovoricu ti...to te je potrefilo mozda ove sezone da igras u tim terminima utakmice,sledece sezone ce mozda biti u nekom drugom terminu
Vec je dosadio taj termin,nekad i budem tu ako je vazno,sreca i ove samnom izgleda muci isti problem,pa sam nekako prvi.
Nadam se promjeni termina. Poz.
Last edited by Јуниор ВРС; 05-27-2014 at 09:10 PM. Reason: quote
Au,al baratas tokenima.
Inace fan sam ekipa AC MILAN,pa cijenim da ce ovaj Mastour,biti najjaci igrac.