cao ludi,evo nije me bilo dugo...
pa prvo da kazem da sam velikiiiiiii baksuz...znate li vi sta za mene znaci osvojiti kup?e pa znaci MNOGOO!
i sad po prvi put ja dodjem do finala,i imam jacu ekipu i spremam se za mec,ali povrjedjena su moja 2 najjaca igraca,skauta! i sad ja se pravim budala,znaci imam kofercica da ih oporavim,ali ja kao cekam taj dan finala da ih oporavim,da bi potrosio sto manje kofercica...i dodje 2 minute do pocetka utakmice i ja na telefonu pratim utakmicu (nisam mogao sa kompijutera) i ja skontam da nisam oporavio igrace....i sta cu sad igram bez 2 najbolja igraca i mnogoooooo se iznerviram.....znaci do 90 minuta bilo je 2:2 i igraju se produzeci...i on u 110 min zabije gol.... I NARAVNO OSVOJI FINALE
......
znaci znate koliko sam se iznervirao,koliko mi je krivoooo....davam kazem igrao sam bez moja 2 skauta i bilo je 2:2i da sam igrao sa njima 99 posto bi pobjedio....znaci sigurno bi osvojio kup...njegovi igracu su slabijii....................................
znaci ne znam sta da vam jos kazem,ima li potrebe...IMAO SAM SANSE OSVOJITI KUP ALI JA BAKSUZ..........
znaci ne krivim ni Nordeus ni nikoga,nisu oni krivi vec ja
.....ako sledece sezone ne bude dobrih rezultata (pod tim mislim Liga i Liga Sampiona ili Kup onda ne znam sta cu........
NEMATE POJMA KOLIKO MI JE KRIVOOOOOOOOOOOOOOOO