Nisam odavno pisao ovdje nema se vremena ali ovog "ubicu" sam morao da podijelim s vama :
Od mogućih 6, njegovih je 5
p.s. ostanite mi pozdravljeni i sretno vam u ligi, cujemo se btw nadam se da me niste zab :P
Nisam odavno pisao ovdje nema se vremena ali ovog "ubicu" sam morao da podijelim s vama :
Od mogućih 6, njegovih je 5
p.s. ostanite mi pozdravljeni i sretno vam u ligi, cujemo se btw nadam se da me niste zab :P
Nismo te zaboravili
Dakle posle ubdljivog poraza u kupu od 3:0 sa losom igrom i mojom taktikom,obasjalo nas je sunce kako nas tako i celu Srbiju (HVALA BOGU).Dobili smo utakmicu 4:0 protiv odlicnog tima,ali ne samo to nego smo prvenstvo vratili da bude u nasim rukama.O prvenstvu odlucujemo samo mi i niko vise.Ali dobro korak po korak - prvenstvo.
Tabela - kao sto sam i rekao imam kontrolu nad ligom u svojim rukama.
SUTRA SVI,SVI,SVI DODJITE DA PRODJEMO DALJE U LIGI SAMPIONA TO JE PRIORITET,OD KUPA SAM SE OPROSTIO ALI IMAM JOS SANSE I TO LEPE DA PRODJEM.
Bravo Aco...svakog dana mozete uciniti makar nesto za ovaj napaceni narod...
Milane, jesi li spreman za sredu
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Najavlju da nam Dunav preti u sredu
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Liga odlična partija svih momaka,pogotovu današnjih pojačanja koji su dali po jedan gol i time debitovali u novom dresu,talijan je takođe uknjižio i prvu asistenciju,da se ne mučim,evo slika statistike...jedina loša stvar je povreda Petroviđa u 67 minutu,kada sam morao i formaciju da mijenjam,ipak sve u svemu zadovoljan.