Sutra ubacujem izvestaje...danas nisam imao vremena...
Laku noc...
Sutra ubacujem izvestaje...danas nisam imao vremena...
Laku noc...
i danas pobjeda u ligi pobjedili smo lika iz Tajlanda 2:0 doma i tako drzimo korak za marlborom jedan bod sutra igramo protiv slabe ekipe koja prima puno golova lut gohlin tu ocekujemo naravno golijadu ti su 12 na tabeli inace djeli me jos 5 utakmica do 100-te pobjede u karijeri
statistike posjed 60:40 ucinak 29:0 mada je trebalo bit i vise ali nema veze
ljestvica 14 kolo jedan bod i dalje zaostajemo tu ce vjerojatno odlucit derbi izmedju mene i marlbora osim ako marlboro negdje ne kiksne
Bio u skoli nisam mogao gledam tekmu,a sada da analizieam zasto je ovoliko ubedljiv poraz.
Dakle,juce mi se povredio poluspic,jednom sam probao da igram sa 4 u odbrani,ofanzivnim levim i desnim bekom i zadnjim veznim i posed lopte nisam imao ni 15% i cim sam ubacio centarfora ili poluspica odmah se digao na 85%.Juce kada se povredio poluspic nije mi proradio kliker da ubacim jos jednog napadaca nego sam ubacio zadnjeg vaznog,zaboravivsi da cu imati mali posed lopte i biti nemocan.Tako se i desilo bio sam bespomocan i protiv za nijansu slabijeg protivnika osetio gorcinu poraza,sva sreca pa nije bilo kod kuce vec u gostima.Prekosutra kada bude igrao mec imacu oporavljenog poluspica(valjda jer mu je povreda 2 dana),a i imacu jos jednog spica koji ce igrati danas ligu i sutra drugu utakmicu lige sampiona.Uh ala sam se raspisao puno je ovo haha.Evo slike i to je to.
SVI,SVI,SVI VECERAS DODJITE U 20:45 DA NAVIJATE ZA OLD SCHOOL !
Last edited by BojanTE; 05-19-2014 at 12:43 PM. Reason: STAVIO SAM SAMO LINK SLIKE
Ljudi, imate li ideju na koji nacim bismo mogli mi sa topelevena da se udruzimo i da pomignem ovom napacenom narodu koji ostao bez svega.Ako ima neko ideje i ako je za, neka predlaze.
Ne daj se Srbijo
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Predlazite
ajmo forumasi
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Jedino sto mi pada na pamet je da nas sto vise pise Nordeusu kako bi bilo humano da i oni nesto doniraju, nije da nemaju..a sto se tice nas igraca, mislim svi mi radimo po svojoj savjesti, onaj kome je stalo, ne treba mu nikakvo udruzivanje ako me shvacas, evo mi sad poslije rucka idemo u crveni kriz i poslat cemo sto smo skupili.
Pobjeda u ligi, iznenadjujuce Milan je kiksao i protiv slabog protivnika izgubio sa cak 4-1..sutra igramo sa njima i pobjeda nam je neophodna
U mojoj mogucnosti je samo da saljem poruke na 1003 sto i radim.