Page 64 of 140 FirstFirst ... 1454626364656674114 ... LastLast
Results 631 to 640 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Sutra ubacujem izvestaje...danas nisam imao vremena...
    Laku noc...
    Volf and Crni like this.

Addicted Crni's Avatar
    Neće kako treba i to ti je.

Dreamer
    i danas pobjeda u ligi pobjedili smo lika iz Tajlanda 2:0 doma i tako drzimo korak za marlborom jedan bod sutra igramo protiv slabe ekipe koja prima puno golova lut gohlin tu ocekujemo naravno golijadu ti su 12 na tabeli inace djeli me jos 5 utakmica do 100-te pobjede u karijeri

statistike posjed 60:40 ucinak 29:0 mada je trebalo bit i vise ali nema veze

ljestvica 14 kolo jedan bod i dalje zaostajemo tu ce vjerojatno odlucit derbi izmedju mene i marlbora osim ako marlboro negdje ne kiksne

Shadow likes this.

Dreamer BojanTE's Avatar
    Bio u skoli nisam mogao gledam tekmu,a sada da analizieam zasto je ovoliko ubedljiv poraz.

Dakle,juce mi se povredio poluspic,jednom sam probao da igram sa 4 u odbrani,ofanzivnim levim i desnim bekom i zadnjim veznim i posed lopte nisam imao ni 15% i cim sam ubacio centarfora ili poluspica odmah se digao na 85%.Juce kada se povredio poluspic nije mi proradio kliker da ubacim jos jednog napadaca nego sam ubacio zadnjeg vaznog,zaboravivsi da cu imati mali posed lopte i biti nemocan.Tako se i desilo bio sam bespomocan i protiv za nijansu slabijeg protivnika osetio gorcinu poraza,sva sreca pa nije bilo kod kuce vec u gostima.Prekosutra kada bude igrao mec imacu oporavljenog poluspica(valjda jer mu je povreda 2 dana),a i imacu jos jednog spica koji ce igrati danas ligu i sutra drugu utakmicu lige sampiona.Uh ala sam se raspisao puno je ovo haha.Evo slike i to je to.
    SVI,SVI,SVI VECERAS DODJITE U 20:45 DA NAVIJATE ZA OLD SCHOOL !

Last edited by BojanTE; 05-19-2014 at 12:43 PM. Reason: STAVIO SAM SAMO LINK SLIKE
    Crni and Shadow like this.

VIP Macva FC's Avatar
    Ljudi, imate li ideju na koji nacim bismo mogli mi sa topelevena da se udruzimo i da pomignem ovom napacenom narodu koji ostao bez svega.Ako ima neko ideje i ako je za, neka predlaze.

Ne daj se Srbijo
    NTNK and Crni like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Macva FC's Avatar
    Predlazite

ajmo forumasi
    Crni likes this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Ljudi, imate li ideju na koji nacim bismo mogli mi sa topelevena da se udruzimo i da pomignem ovom napacenom narodu koji ostao bez svega.Ako ima neko ideje i ako je za, neka predlaze.

Ne daj se Srbijo
    Jedino sto mi pada na pamet je da nas sto vise pise Nordeusu kako bi bilo humano da i oni nesto doniraju, nije da nemaju..a sto se tice nas igraca, mislim svi mi radimo po svojoj savjesti, onaj kome je stalo, ne treba mu nikakvo udruzivanje ako me shvacas, evo mi sad poslije rucka idemo u crveni kriz i poslat cemo sto smo skupili.
    NTNK and Crni like this.
    Sezona 27, Level 27

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Jedino sto mi pada na pamet je da nas sto vise pise Nordeusu kako bi bilo humano da i oni nesto doniraju, nije da nemaju..a sto se tice nas igraca, mislim svi mi radimo po svojoj savjesti, onaj kome je stalo, ne treba mu nikakvo udruzivanje ako me shvacas, evo mi sad poslije rucka idemo u crveni kriz i poslat cemo sto smo skupili.
    Bravo Aco, slazem se sa tobom

ajmo forumasi
    NTNK likes this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Pobjeda u ligi, iznenadjujuce Milan je kiksao i protiv slabog protivnika izgubio sa cak 4-1..sutra igramo sa njima i pobjeda nam je neophodna

Macva FC, Volf, BojanTE and 1 others like this.
    Sezona 27, Level 27

Dreamer BojanTE's Avatar
    U mojoj mogucnosti je samo da saljem poruke na 1003 sto i radim.
    Crni likes this.