Drž'mo se braćo...
Kad je najteže,nas je najviše...![]()
Drž'mo se braćo...
Kad je najteže,nas je najviše...![]()
danas u ligi pobjeda doma igrali smo protiv tomasz fc i pobjedili 4:1 utakmicu su obiljezile i 2 ozljede centralnih veznih igraca panev je dobio uganuce clanaka 3 dana a drugi nas igrac scarborough istegnuce tetive 1 stupnja takodje 3 dana na svu srecu odmah smo ih osposobili crvenim tretmanima sve ukupno 24 crvenih smo dali a mrtva trka za prvaka se i dalje nastavlja 1 bod zaostajemo za vodecim marlborom cekamo njegov kiks negde pa da se vratimo na vodece mjesto i naravno jos igramo s njim doma.
statistike utakmice posjed lopte 61:39 ucinak 57:20
ljestvica 13 kolo bod samo zaostajemo za vodecim
![]()
Otarasiću se ovih slobodnih agenata i pokupovati ove kao bolje![]()
Paa u kupu je samo jedan klub jaci od mene a od dosta timova sam samo nesto malo jaci, eto vidis i ovog protivnika sljedeceg, tek nesto malo sam bolji, mislim da nije ni vrijedno spomena, dok recimo u Ligi prvaka, dijametralno suprotna situacijatu sam jaci samo od par klubova, svi ostali su bolji, no vidis i sam da sam danas u gostima odrao jednog jaceg, tako da to puno ni ne znaci rekao bih.
Boli me glava nesto i stegnut sam a sutra se mora u skolu ima jos malo do kraja pa da cas okacim slike.
Liga Sampiona protiv jaceg protivnika 1:1 to je to sad samo da ne primimo gol i cao,poz.
Liga - znalo se da ce lagana pobeda,0:7.
![]()
Last edited by BojanTE; 05-18-2014 at 08:14 PM. Reason: Stavio sam link slike
Evo kako liga ide:
Toplo hladno ali držimo se.
U kupu smo pukli ko zvečke:
Ova drug utakmica je objasnila, kao da su igrali samo jednom nogom![]()
Više ni jednu pobedu ne pripisujem sebi unapred,i evo danas rezultata..u lš 6:0...i sada u ligi 5:0 odlična igra cijeloga tima...i dakle na polovini sezone stvari stoje ovako,prvi smo na tebeli,iza nas su Kreteni i još dva aktivna tima sa bodom,pet i sedam bodova manje od nas,u drugoj polovini sezone ostaje samo da potvrdimo manje-više odlične rezultate iz prve sezone i po prvi put u istoriji kluba uzmemo neku titulu.
Tabela:
Dakle na polovini sezone skor 11-1-1...taj jedan neočekivan ali ubedljiv poraz,i remi u derbiju lige u prošlom kolu sa Kretenima...u ligi šampiona takođe odlično,prvo mjesto u grupi i lak protivnik u osmini...danas pobjeda i verovatno obezbijeđeno učešće u četvrtfinalu...imamo najkvalitetniji tim u ligi šampiona,ali ne želim da potcijenim ostale...
Toliko za noćas od mene,pozdrav do početka druge polusezone.
druga pobjeda u nizu,tko bi rekao sa ovom momcadi svaka mi cast
tablica trenutno,ali borit cu se do zadnjeg kola za visi nivo ili cu odustat
![]()
I tako, u ekipi imam 5 povrijedjenih igraca.. iako mucim muku da bar nekoga izlijecim, iz dana u dan sve vise i vise povrijedjenih
![]()