Hahaha...![]()
Neka je ziva i zdrava,je*es igricu.Kao sto je Milan rekao dobio sam 0:3 dobar rezultat pred sutrasnji revans mec u kupu u kome imam prednost prvi mec sam dobio 4:5.Tanzili se najbolje pokazao sa 2 gola i Milisavljevic (ako se ne varam) je postigao jos jedan gol.Sve u svemu i dalje drzimo dominantan niz.Sutrasnji mec u ligi bi trebao biti lagan mada se u TOP11 nista ne zna,ali ako ovo ne bude rutinska pobeda onda stvarno.
Stanje na tabeli i poziv da dodjete sutra da navijate,veoma vazna utakmica za mene.
![]()
bio sam ja tako prosle sezone nisam opce mogo prodat igraca no na pocetku sam uspio prodat 2 3 igraca i sad kad ocu opet da prodam niko nece da kupi ili nema ljudi na 24 levelu ili neznam sta je igraci su za 24 level uspijem prodat kad mi dodu na 3 zvezde a s 4 nikako problem je sto je neaktivan server ili ljudi sve manje igraju top pa nece niko kupit msm ovi strani ljudi
Otkad se igraci sa 32 godine penzionisu bre?!?!? 3 sa 34 se penzionisu ovaj sa 32 ocekujem sada nekog sa 25 jbt -.-;
Pa zaradio pare do 32 i sad ga bas briga...![]()
Nisam vec duze pisao sto se dogadja.
PRVENSTVO 11. KOLO
Lagana pobjeda, dobro dosla s obzirom na par kikseva u ligi.
Sutra ocekujemo jos jednu laksu utakmicu.
TABLICA
LIGA PRVAKA 6. KOLO
Takodjer lagana pobjeda za potrvdu prolaza, napokon. Idemo osvojit!
TABLICA
Skupili smo sada i dosta novaca za pojacanja.
NK Kosavin
kako ovo sistem nastima u ligi sampiona ovo najgori poraz ikad za kraj u ligi samipona bilo je 1:1 na poluvremenu i jos sam poveo u drugom poluvremenu 2:1 i onda odma gol 2 min kasnije pa jbt za 2:2 onda minut kasnije 2:3 pa 2:4 i na kraju 2:5 a jednako smo bili u snagama nisam nikad ovako izgubio maslo sistema to je nastimano jebeni random izgubio kao aleksandar samo 5:2 u lš sramota sta rade prvi put je ovo da ovako se izgubi
![]()
posjed lopte 59:41 efikasnost suta 33:45 namjestena utakmica tj sistem
ljestvica konacni poredak 6 kolo nadam se dostojnim protivnicima sledece sezone zavrsili 3 u grupi
![]()
evo kolko jak jednaki smo bili nastimano
![]()
Sinisa drzi se,dolaze Grobari i Delije,ujutru dolazi jos jedan bus Grobara.![]()
Sinisa,da ne radim sutra i da ne treba da cistimo sve na poslu nakon poplave dosao bih 100%...