Aco,slab sam sa parama...kupio sam na pocetku sezone ceo tim i otisao u minus pa se rasprodali...mozda nabudzimo malo...ima sad 2-3 dobra sa 5*...
Aco,slab sam sa parama...kupio sam na pocetku sezone ceo tim i otisao u minus pa se rasprodali...mozda nabudzimo malo...ima sad 2-3 dobra sa 5*...
Matori,ako izgubim od njega u 11.kolu onda ce biti bas zaebano do kraja...
Necu puno da pricam, pobjeda za pobjedom, povrijedjen po drugi put za redom centralni vezni odmah nakon oporavka, sutra ocekujemo 1/8 kupa i nadamo se pobjedi
Last edited by Haris Karac; 05-14-2014 at 08:00 PM.
Fudbaler danas doveden za 2T postigao het trik u prvoj ligaskoj utakmici.Rutinska pobeda.Sutra nas ceka kup,jako tezak rival i liga protiv prvog na tabeli imperativ pobede je tu.Kup nisam u mogucnosti da gledam zbog privatnih obaveza,a liga se mora gledati.Imate poziv da dodjete navijati za mene sutra u 12:50.Inace odluceno je da se igra za 2. poziciju u Ligi Sampiona kako bi izbegli tezeg rivala,ali opet bice tesko.Old School !
Tabela - Drzi se 2. mesto.
ovaj zadatak nemoze niko ispunit
max sjedala je 260 000 a zadatak je da mora biti 800 000 na jednoj utakmici
Evo odigrano je i pretposljednje kolo lige prvaka, osvojili smo bod u gostima i time smo sigurno prosli dalje, zadrzali smo i prvo mjesto i mislim da cemo do kraja zadrzati tu poziciju jer zadnje kolo igramo sa najslabijim u grupi, njih smo u gostima dobili 1-5, tako da i dalje smo u igri za obranu naslova
No zakompliciralo se malo u grupi sa kojom se krizamo a u kojoj zelimo da izjegnemo ATLANTU. No vjerujem da ce oni svakako biti prvi, igraju sa najslabijim kuci, a i sa drugim imaju bolji medjusobni skor te gol razliku.
Uglavnom mi se nadamo da cemo njih izbjeci, ali necemo kalkulirati, nasa filozofija je uvijek na pobjedu i tako cemo do kraja. Na kraju krajeva i ovaj drugi u grupi je dosta jak..jaci je od nas i malo slabiji od ATLANTE.
u ligi sampiona opet remi 1:1 vodili smo u 16 min 0:1 i onda u drugom poluvremenu zabije mi gol u 51 min za 1:1 i ostadosmo bez 2 kruga tj prilike da odemo kao 2 u grupi ebes takvo ispadanje u grupi nadam se da cemo sledece sezone dobit neke pristojne protivnike a ne ovaj jedan jak a ovaj napola jak jos igramo zadnju doma protiv gattios fc ali to nista ne znaci sad da postoji opcija Europa liga isli bi u europsku ligu kao 3 xd a trebali smo to dobit da se priblizimo malo glup sistem sta ces bit ce bolje sledece sezone ovaj nije pratio nista
statistike posjed 46:54 posjed na nasoj strani imali smo 9 suteva po golu ucinak 14:11
ljestvica liga sampiona 5 kolo tu je kraj u grupnoj fazi za nas da su nas stavili u neku drugu grupu bili bi 1 ili 2 sigurno a ovako bzvz malo