BojanTE,molio bih te da ne koristis te drecave boje...
BojanTE,molio bih te da ne koristis te drecave boje...
Pisi normalno crni text...ukoliko ima nesto vazno rec,recenica...oznaci crvenom ili nekom drugom a ne drecavom bojom...vidis kako svi pisemo...
Zamisli kad bi svi pisali po forumu nekim drecavim bojama...jel bi te bolela glava?
Obavezno koristi crveno- belu kombinaciju, kao Milan.Haaaaa
Crvena Zvezda šampionnnnn
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Dok su vaš problem boje, regionu poplava, ja imam i većih muka. Opet remi, sad u ligi. A fino sam poveo 2:0.
Macva nastavlja pohod ka trofeju, polako ali sigurno :-)
Crvena Zvezda šampionnnnn
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
nakon jucerasnjeg remija u ligi sampiona danas u ligi mi nastimaju 1 poraz u ligi ma krasni random marlboro je pobjedio u derbiju 2:0 a mi nijednom i kontranapad da odemo sad smo 2 u prvenstvu samo bod bjezi ovaj 1 marlboro nadam se da ce i on izgubit pa da opet preuzmemo vodece mjesto
statistike su naravno na njegovoj strani 54:46
ljestvica 10 kolo 2 smo sad ovi su daleko 3 i 4 na tabeli trebali smo mi pobjedit kad tako nastimaju ngdje veze nema
Pukla petarda.Napadac se povredio -.-'.Jos 5 dana,dobro je pa nije tolko je*en raspored,inace bio u Nisu,pa nisam mog'o gledam tekmu.Okej za boje,nego ja kad izgubim pisem crveno (zuto me zajebalo,nisam znao kako izgleda),zeleno kad pobedim,ali posto smeta - Okej je. 4:5 goleada,2 mec se moram paziti,ali ipak prednost je sto moram izgubiti sa 2 gola razlike da bih ispao.Liga Sampiona sam odlucio da budem prvi,pa da bude ono - Sreca prati hrabre,hehe.