Page 95 of 138 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast
Results 941 to 950 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    i evo ga ,zavrsena je prva utakmica polufinala kupa!!!
    odmah na pocetku nismo mogli vjerovati jer smo imali posjed lopte 53:47.....a vec u 37. minuti moj ML C. Ronaldo ( ) postize pogodak!!! NEVJEROVATNA RADOST,a i samopouzdanje se poveceva....ne znam zasto,ali protivnici su poceli redati kartone i to ih je kostalo gola . u 76. minuti opet nevjerovatni Ronaldo postize go!!! velika radost nastaje,nadamo se...
    za kraj protivnici su smanjili razliku...ali ipak pobjeda....svi smo srecni jako...ovo nismo ocekivali...
    pa evo golova

a evo i statistike, na kraju posjed je bio 60:40 , a ostalo vidite i sami...

Bila je to jedna teska utakmica,ali ocekuje nas jos teza,u gostima,bice napeto... nadamo se prolasku u finale,i necemo se predati!!!
    FC Real United

Dreamer BojanTE's Avatar
    Bravo,bravo

Dreamer BojanTE's Avatar
    Sledece sezone - prioritet je kup i plasam u nivo 4 bez obzira na poziciju.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    Odigrana je prva utakmica polufinala kupa koju smo igrali u gostima.

Krenuli smo u formaciji 4-3-2-1 i cini mi se da smo bas tu pogrijesili sto nismo od pocetka krenuli sa dva napadaca. Cini mi se da sam jos nesto pogrijesio..no to cemo zadrzati za sebe i ispraviti pogresku u uzvratu.

Vec u 5.minuti primamo prvi pogodak, no to nije bilo ono najgore, protivnik je stvarao priliku za prilikom i jako dobro su igrali.

U 46.minuti vadimo jednog MC i uvodimo drugog napadaca, no vec u 48.minuti primamo drugi pogodak. Igra se dobro sa obje strane i redaju se prilike i sa jedne i sa druge strane, a u 68.minuti radimo jos jednu zamjenu, debitanta Zuljevica guramo na AMC a stavljamo na AML Knezevica i krecemo u totanu ofanzivu koja se i isplatila u 76, minuti kada bas debitant Zuljevic na dodavanje Jahica zabija za konacnih 2-1.

Do kraja smo mogli zabiti jos koji ali bome i primiti pa ne mozemo biti skroz nezadovoljni iako sigurno nije lako zbog poraza. Izgubili smo zasluzeno i moram priznati da su protivnici jako dobro postavili igru i igrali. Ostaje nam da sve dobro proanaliziramo i probamo se plasirati u finale.

A sada malo o navijacima..

Mogu samo reci - Svaka vam cast navijaci - imao sam cak 27 navijaca na svojoj strani, nikad ovoliko puno nismo imali i mogu samo reci jedno VELIKO HVALA I SVAKA VAM CAST

Sezona 27, Level 27

HAHAHA Milanovi snovi se ostvaruju, OFK vodi
    Sezona 27, Level 27

Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    HAHAHA Milanovi snovi se ostvaruju, OFK vodi
    Ili ne, Lazovic 1-1
    Sezona 27, Level 27

Dreamer BojanTE's Avatar
    Ajde ofkkkkkkk

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar

A onih 6 prije..

Bar koliko ja pratim, a pratim od 1998..i vas je drzava cesto gurala..nemoj se ljutiti to je moj dojam
    Sezona 27, Level 27

Dreamer BojanTE's Avatar
    Milance bas super ovaj sesnaesterac gde treba da brane golmani hahaha.SAMO NAPRED OFK,SAMO NAPRED OFK SISAAAAAAAJ zvezdoooooooooo.Vojvodina kod mene u gradu sada igra sa omladincima to ce uraditi i protiv zvezde i zbog toga su to uradili da ne bi bilo da to namerno uradili da zvezda osvoji. ciganski SAVEZ,ciganski SAVEZ,JEBO VAS ciganski savez !

Page 95 of 138 FirstFirst ... 45859394959697105 ... LastLast