Sta kazes Milane?
Bratislav Raketic doveden za 2T idemo dalje. Bratislav Raketic doveden za 2T idemo dalje.
Last edited by BojanTE; 05-25-2014 at 03:43 PM. Reason: Promena bojeee.
Znam da se to piseu transferi,nego da udaram konkurenciju Milanu haha
i evo ga ,zavrsena je prva utakmica polufinala kupa!!!
odmah na pocetku nismo mogli vjerovati jer smo imali posjed lopte 53:47.....a vec u 37. minuti moj ML C. Ronaldo ( ) postize pogodak!!! NEVJEROVATNA RADOST,a i samopouzdanje se poveceva....ne znam zasto,ali protivnici su poceli redati kartone i to ih je kostalo gola . u 76. minuti opet nevjerovatni Ronaldo postize go!!! velika radost nastaje,nadamo se...
za kraj protivnici su smanjili razliku...ali ipak pobjeda....svi smo srecni jako...ovo nismo ocekivali...
pa evo golova
a evo i statistike, na kraju posjed je bio 60:40 , a ostalo vidite i sami...
Bila je to jedna teska utakmica,ali ocekuje nas jos teza,u gostima,bice napeto... nadamo se prolasku u finale,i necemo se predati!!!
FC Real United
Sledece sezone - prioritet je kup i plasam u nivo 4 bez obzira na poziciju.
Odigrana je prva utakmica polufinala kupa koju smo igrali u gostima.
Krenuli smo u formaciji 4-3-2-1 i cini mi se da smo bas tu pogrijesili sto nismo od pocetka krenuli sa dva napadaca. Cini mi se da sam jos nesto pogrijesio..no to cemo zadrzati za sebe i ispraviti pogresku u uzvratu.
Vec u 5.minuti primamo prvi pogodak, no to nije bilo ono najgore, protivnik je stvarao priliku za prilikom i jako dobro su igrali.
U 46.minuti vadimo jednog MC i uvodimo drugog napadaca, no vec u 48.minuti primamo drugi pogodak. Igra se dobro sa obje strane i redaju se prilike i sa jedne i sa druge strane, a u 68.minuti radimo jos jednu zamjenu, debitanta Zuljevica guramo na AMC a stavljamo na AML Knezevica i krecemo u totanu ofanzivu koja se i isplatila u 76, minuti kada bas debitant Zuljevic na dodavanje Jahica zabija za konacnih 2-1.
Do kraja smo mogli zabiti jos koji ali bome i primiti pa ne mozemo biti skroz nezadovoljni iako sigurno nije lako zbog poraza. Izgubili smo zasluzeno i moram priznati da su protivnici jako dobro postavili igru i igrali. Ostaje nam da sve dobro proanaliziramo i probamo se plasirati u finale.
A sada malo o navijacima..
Mogu samo reci - Svaka vam cast navijaci - imao sam cak 27 navijaca na svojoj strani, nikad ovoliko puno nismo imali i mogu samo reci jedno VELIKO HVALA I SVAKA VAM CAST
HAHAHA Milanovi snovi se ostvaruju, OFK vodi