Znas sta matori...
Kad sam se ozenio,zeni sam kupio Zvezdin dres...
Kad god sam bio nervozan oblacila ga je pred spavanje...
Dalje znas i sam...
Hahahahahahahaha...znas me,znam te...
Ko to hoće da napušta igru?
Nisam upućen,mrzi me da čitam sada 5 strana redom od sinoć
Ja danas pobeda i remi.
Liga šampiona:
Statistika,puno dominantniji ali eto,procenat realizacije vrlo nizak,na kraju podjela bodova.
Dok je u ligi bilo očekivano ubeljivo.Prikazaću samo statistiku pošto događaja ima i previše,neće stati u samo jednoj slici
Slazem se ja sa svime, ali ti si puno veci level, ja sam osmi i sad se dvoumim sta da napravim dok jos nije kasno. Naime, igram Top Eleven od pocetka i svasta se dogadjalo, ali jedno moram priznati.. dok je jos stari dizajn bio, tad je bilo pravo, nikad vise tako nece biti. Taj gust s kojim sam vodio klub. Posebno.
Last edited by Volf; 05-12-2014 at 09:06 PM.
NK Kosavin
Danas na utakmici lige sampiona sam osvojio 3 boda, nekako bas realna utakmica bila iako mi je desni bek bio povrijedjen
sada cekamo ligasku utakmicu protiv vrlo slabog protivnika i nadamo se pobjedi )
u prvom derbiju doma na anfieldu pobjedili smo as orcu 3:0 i tako mu nanesli 1 poraz a mi smo opet vratili vrh tabele di bjezimo 2 boda marlboru a sad as orci bjezimo 5 bodova i nastavlja se 100 ucinak 7 utakmica 7 pobjeda branimo titulu lige kasnije veceras igramo ligu sampiona protiv paterno football doma takodjer
statistike utakmice posjed 67:33 ucinak ovog puta je bolje 60:0
ljestvica nakon 7 kola 100 posto drzimo 7 pobjeda maximalno
Taman sam se bio namunjio da još jednom opljujem TE, kad mi serviraju divan preokret.