Page 135 of 140 FirstFirst ... 3585125133134135136137 ... LastLast
Results 1,341 to 1,350 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

  1. #1341
    Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by Aleksandar Ilok View Post
    Rezime Sezone 12 - NK Dunav Ilok

    Tim na pocetku sezone



    Tim na kraju sezone





    Za razliku od proslih sezona, ove sezone smo kompletirali tim prije pocetka, falio nam je jos samo jedan kvalitetan AML/AMC i njega smo doveli tek negdje u drugom dijelu sezone, doveli smo Žuljevica za 1 Token i ispunio je sva nasa ocekivanja, pravo pojacanje. Do kraja polusezone smo istrenirali 9 skauta cime smo veoma zadovoljni.

    Ovo je tim koji je ostvario najbolje rezultate u povijesti našega kluba


    Statistika sezone





    U prvih 5 strijelaca lige nalazi se i nas igrac Fonseca koji je u svim natjecanjima postigao 27 pogodaka.



    Tu je i nevjerovatni Garrido, igrac doveden u 26.godini zivota za 1 token, koji je postao najbolji asistent lige i koji je skupio cak 32 asistencije i 14 pogodaka u svim natjecanjima.



    Prvenstvo



    Prije pocetka prvenstva, maknuli smo sa liste prijatelja neke jake timove, jer nakon 2. izuzetno teske sezone, nadali smo se nekoj laksoj ligi. I tako se u pocetku i cinilo..no naslov smo evo osigurali tek u posljednjem kolu.

    Bilo je zanimljivih meceva, svakako bi spomenio nas poraz od glavnogkonkurenta Murice koja nas je pobijedila sa cak 4-0 a mi smo im u drugoj utakmici uzvratili istovjetnim rezultatom i tom utakmicom dva kola prije kraja prvenstva skocili na prvo mjesto koje nismo vise ispustili. Izmjenjivali smo se tokom sezone na prvome mjestu, 3.kluba su konkurirala za naslov a to smo mi, Murica i AC Milan. Bilo je tu jos jakih timova, a jedna od zanimljivosti je svakako i ta da smo u ligi bili sa nekim nasim prijateljima koji uspjesno vode svoje klubove na vecim levelima, radi se o klubu NTNKII kojeg vodi uspjesni menadjer Milan Vasic te o Dusan FC kojeg vodi menadjer Dušan Miloradov.




    Liga prvaka

    Postignuti golovi - 26
    Primljeni golovi - 12




    Nakon proslogodisnjeg osvajanja ovog natjecanja, ciljevi u ovoj sezoni su nam bili da prodjemo grupu i da probamo stici sto je dalje moguce, zbog novaca jer nismo bas bili u najboljoj novcanoj situaciji.

    Grupa je bila prolazna i sa 4 pobjede i 2 remija ostvarili smo prvo mjesto.










    Prosli smo u osminu finala kao prvi i stvarno se nismo nadali da cemo daleko dogurati, jer je u natjecanju bilo stvarno veoma jakih klubova i dosta klubova jacih od nas.

    Redom su pali - Sikirevci FC, Rayo Vallecano, Stipura i Natalija FC i svi su osim Raya Vallecana bili jaci od nas. Pogotovo su nam drage pobjede u polufinalu i finalu jer se radilo o stvarno jakim klubovima i aktivnim menadjerima no briljantnim reakcijama u tim utakmicama uspjeli smo da osvojimo ovo vrijedno natjecanje dvije sezone za redom.



    Kup



    A ovo je posebna prica..

    Prva tri protivnika smo prosli bez nekih vecih uzbudjenja iako nije bilo lako, sto se moze vidjeti i po rezultatima.





    A onda osmina finale..prepreka koju nikada do sada nismo prosli. U prvoj smo pobijedili sa teskih 2-1 i bilo je jasno da nas u uzvratu ceka tezak posao. Tako je i bilo, nakon sto smo poveli, protivnici izjednacavaju i skoro nam u zavrsnici meca zabijaju za produzetke, no uspjeli smo da izdrzimo do kraja i po prvi put u povijesti se plasirali u cetvrfinale ovog natjecanja. F.K. Senjak je pao i slavlje je pocelo.

    A u cetvrtfinalu pravi triler protiv F.C. Galacticosa. Prvu smo igrali u gostima i jako lose smo usli u mec, vec na poluvremenu smo gubili sa 2-0, pa 3-1..a onda u nevjerovatnom preokretu uspjeli smo da zabijemo 3 pogotka a zadnji pogodak u 89.minuti za pobjedu, dao je Pesic za nevjerovattnih 4-3 za nas. U uzvratu smo pobijedili sa 1-0 i nevjerovatno slavlje je pocelo, osvojili smo svoj prvi trofej u kupu a apsolutno svi su bili uvjereni da mozemo osvojiti napokon ovo natjecanje.

    I stiglo je polufinale..protivnik nam je bio ekipa J.Z FC protiv kojeg smo prvu igrali u gostima. Nije bilo dobro, protivnik je dominirao, poveo 2-0 i prava je sreca sto smo uspjeli postici taj jedan veliki pogodak nade..

    A onda uzvrat..sve je bilo odlicno, igrali smo jako dobro, i do 88.minute vodili 2-0..vec su nam cestitke pocele pristizati..a onda hladan sok..protivnik se uzmuvao, stavio neku cudnu ilegalnu formaciju i u zadnjeg napadu pogodio za produzetke..tamo nije bilo golova pa smo stigli i do penala..i izgubili..Szacjc i Udovicic promasili su svoje penale a protivnik je sve pogodio i prosao dalje.

    Veliko ogorcenje jer smo primili pogodak protiv ilegalne formacije i u zadnjem napadu..

    San o naslovu se zavrsio..ali barem smo osvojili svoj prvi trofej u ovome natjecanju...do nekog sljedeceg puta i nadamo se napokon naslova..



    Ambicije za sljedecu sezonu

    Nas najveci niz osvojenih prvenstava je bio 4 za redom..sad imamo novi cilj, zelimo 5 prvenstava osvojiti za redom, za sada smo na broju 3..dakle glavni cilj nam je osvojiti ligu, za kup i ligu prvaka cemo vidjeti..planiramo nabaviti u skoroj buducnosti neke zvanicne dresove pa cemo vidjeti koliko cemo potrositi tokena za novi prijelazni rok..

    svaka cast odlicna sezona za tebe
    Aleksandar Ilok likes this.
    FC Real United


  2. #1342
    Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Join Date
    Nov 2012
    Location
    Beograd, Serbia
    Posts
    4,810
    Uprava kluba NTNK United
    Cestita svim menazderima na osvojenim trofejima...

    Srecno u daljoj karijeri i sve najbolje...

  3. #1343
    Rookie koma ludi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Location
    Zagreb,Hrvatska
    Posts
    59
    Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?-best-player-top-eleven.jpg Evo jedna legenda kluba koja je ove sezone monakoFC vodila do još jednog naslova. Inače monakoFC je jedan od mojih najdražih klubova na TOP11 Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?-best-player-top-eleven-s22.jpg
    Last edited by koma ludi; 05-31-2014 at 02:51 PM.
    NTNK likes this.

  4. #1344
    Dreamer BojanTE's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    358
    Ima neki human covek da mi donira iznos od 8T u vidu dresa? :-)

    Ne treba kupio sam :-) Poslo sam SMS
    Last edited by BojanTE; 05-31-2014 at 03:19 PM.
    NTNK likes this.

  5. #1345
    Rookie Gushter's Avatar
    Join Date
    Mar 2014
    Location
    Croatia
    Posts
    108
    Evo i završnog izvještaja ove sezone od ekipe Killers.

    S obzirom na očekivanja sa početku sezone te činjenica da smo odigrali gotovo sa prošlosezonskom ekipom (dovedena tek 2 igrača ove sezone), i da nismo bili aktivni kao prijašnjih sezona, sezona je bila odlična za našu ekipu.

    U kupu i ligi prvaka dospjeli smo do polufinala gdje smo poraženi od dosta kvalitetnijih ekipa.




    Iako smo u ligi bili tek četvrti po kvaliteti, odigrali smo najbolju sezonu do sada te po prvi puta osvajamo ligu bez i jednog poraza.



    Ujedno ekipa Killers ima najboljeg strijelca, najboljeg asistenta te najbolje ocijenjenog igrača lige.





    Statistika na kraju sezone.



    Čestitke svima koji su osvojili trofeje ove sezone od ekipe Killers

  6. #1346
    Addicted Crni's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    589
    Quote Originally Posted by Zinaid Klicic View Post
    Neki dan sam rekao ko je slabih zivaca i ima srcanih mana da ne igra ovo...E pa ja sam sinoc bio na rubu da izgubim razum u finali LS.Odigrao sam mnogo zanimljivih i teskih utakmica,al ovo je bas za anale,za historiju,jedna od najboljih tekmi ikad...




    Nije dobro krenulo,gubili smo 2-0,ali se vracamo i mijenjamo formaciju 4-2-3-1 na 4-3-1-2,i kad se vidjelo da nemamo sta cekati ubacujemo umjesto AMC-a i trecu spicu,i upravo oni donose izjednacenje...Stiskali smo u produzetci al nije htjelo u gol,a na penali moj golman je bio fantastican,2 odbranjena penala i zasaluzeno MVP...



    6 titula LS je tu...Hvala Crnom na podrsci-uvijek je tu kad je najpotrebnije na ovom 'svemirskom' serveru...

    Svaka čast drug. Igraće se LŠ i sledeće sezone. Nadam se da će Ivan do titule večeras.
    Aleksandar Ilok and Macva FC like this.

  7. #1347
    Addicted Crni's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    589
    Mislio sam da ne komentarišem ovu moju sezonu, ali moraću malo. Prethodne su bile haos,a ova je generalno najlošija. U kupu ispao u pretkolu, naravno od lošije ekipe. U LŠ ispao u 1/8, takođe od slabije ekipe, praćenje i navijanje je suvišno i komentarisati. I konačno u ligi zbog koje nisam htio odustati isti scenario već četvrtu sezonu za redom, ja gubim poslednje 2-3 utakmice nema veze kakvi su mi protivnici i sve ode do ... Sad na kraju gubim od ekipa koje sam dobijao 4:0, a do bodova jedva dođem protiv ekipa koja su slabije 10-15 Q.
    Tako da je vrlo izvjesno da će ovo biti i jedna od poslednjih sezona uopšte.
    Inače, čestitke svima vama koji ste osvojili trofeje, a vidim vala da vas ima dosta.
    P.S. Nekad sam i ja tu bio, ali jbg...
    Macva FC and Aleksandar Ilok like this.

  8. #1348
    Addicted Crni's Avatar
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    589
    Evo i slike sa kojom se baš i ne ponosim.

    Aleksandar Ilok likes this.

  9. #1349
    Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    233
    Quote Originally Posted by Crni View Post
    Mislio sam da ne komentarišem ovu moju sezonu, ali moraću malo. Prethodne su bile haos,a ova je generalno najlošija. U kupu ispao u pretkolu, naravno od lošije ekipe. U LŠ ispao u 1/8, takođe od slabije ekipe, praćenje i navijanje je suvišno i komentarisati. I konačno u ligi zbog koje nisam htio odustati isti scenario već četvrtu sezonu za redom, ja gubim poslednje 2-3 utakmice nema veze kakvi su mi protivnici i sve ode do ... Sad na kraju gubim od ekipa koje sam dobijao 4:0, a do bodova jedva dođem protiv ekipa koja su slabije 10-15 Q.
    Tako da je vrlo izvjesno da će ovo biti i jedna od poslednjih sezona uopšte.
    Inače, čestitke svima vama koji ste osvojili trofeje, a vidim vala da vas ima dosta.
    P.S. Nekad sam i ja tu bio, ali jbg...
    vidi,dodje vreme kad ti jednostavno dodje lose vrijeme,a ponekad kad postizes odlicne rezultate...ti si 11 nivo,sto je odlicno,uostalom ovo je samo igrica,a svi mi koji smo ovde smo se da tako kazem ,,napalili,, na nju ......dodje vreme kad jednostavno zelis da odustanes (vjeruj imeni se desavalo,kao i svima ovde) ali ipak nesto te vuce da ostanes......ima nerealnih utakmica,ali pogledaj i pravi fudbal,i tu ima mnogo neocekivanog ....samo da kazem: nadam se da ces ostiti sa nama...
    Macva FC and Aleksandar Ilok like this.
    FC Real United


  10. #1350
    Dreamer
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Belgrade,Serbia
    Posts
    348
    Konacna tabela:

    Rezime sezone:
    Kup: kraj vec u drugom kolu.

    Liga sampiona: dalje od osminefinala nije se moglo.

    Liga: pola lige je je 17. nivo(moj) a pola 18.(prva dva mesta) tako da je i trece mesto bolje od tankovanja.

    Opsti zakljucak: prema ocekivanju jedna od slabijih sezona nadam se da ce sledeca biti bolja.