Skilovi vam ostaju 100%.To radim svake sezone jer igracima koji mi ne trebaju nabijem specijalnu osobinu pa ih na pocetku nove stavim na TL il dam na pregovori i tako zaradjujem dosta para,a zna biti i T-na.Nemojte zajeb. Milana,samo ih ostavi covjece pa rasprodaj tako sutra,a ako mozes kom nauci specijalnost(koji ti je blizo 40 skila)...SRETNO SVIMA
da li cete ovu temu sutra zatvoriti a otvoriti novu?
FC Real United
Tema se zatvara sutra u 12h...
A u 00:00h otvaram novu...
Čestitam svima na osvojenim trofejima i svima vama puno uspeha u novoj sezoni
ova utakmica na kraju sezone nije bila za one slabije zivaca igrali smo u gostima protiv tomasz fc i naravno pobjedili 2:3 teskom mukom no na pocetku krenulo je sve naopako vec sto nije pocela utakmica domacin u 1 min zabija za vodstvo od 1:0 i onda jos jedna solo akcija domacina u 38 min povisuje na 2:0 i tako se odlazi na odmor u nastavku nastupamo mi domacin nije mogo vise od toga igra se 54 min korner za liverpool nas centralni igrac Schwarz ubacuje u sesnaesterac a tamo napadac dzhambazov zabije za 2:1 i kad se cinilo da ce utakmica tako zavrsit u 68 min radimo 3 izmjene i mjenjamo formaciju u 4-1-2-2-1 i isplatilo se za potpuni preokret u samo 4 min prvo u 81 min na asiststenciju burana colchero zabije za poravnanje rezultata na 2:2 i onda taj koban minut za domacina 85 min se igra slobodan udarac za liverpool arici izvodi slobodan udarac a tamo se nalazi nas obrambeni igrac poljak rybicki koji s ruba kaznenog prostora zabije jedan projektil u same raslje za konacnu pobjedu za kraj od 2:3 i oprostili se pobjedom za ovu sezonu koju zavrsavamo kao 2 na tabeli samo 2 boda iza marlbora uspjesna sezona za nas ma da smo ostali bez titule ali nema veze bit ce jos prilika u daljim sezonama i ostalim sezonama koje dolaze borit cemo se opet za 1 2 mjesta i naravno u ligi sampiona ali i kupu takodjer cemo se borit i nadam se da necemo ispast u grupi u ligi sampiona jer smo imali jake timove s 26 levela i samo jedanput pobjedili a ostalo 3 poraza eto tolko za ovu sezonu sad idemo dalje u sljedecu sezonu i zellim svim menaderima puno srece jos uspjesniju sljedecu sezonu sa puno trofeja i naravno cestitam svima onima koji su nesto osvojili u ovoj sezoni
statistike utakmice posjed 43:57 ucinak 25:30
ljestvica konacni poredak 26 kolo srebrno 2 mjesto
...Evo jadna zanimljivost,za ljubitelje statistike,analizirao sam jedan klub iz moje lige koji je,prosecno,na svakoj utakmici primao devet golova a ono sto je bas zanimljivo,nije zavrsio na zadnjem mestu,dobro bio je prezadnji,eto kako se mogu osvajati rekordi,pa makar i u negativnom smislu a ne biti najgori...
Simba care cestitam na naslovu