Salim se,nece ceo,ali bice vecina...
Čestitam svima koji su osvojili bilo koji trofej
Čujemo se sutra ujutru
Shadow,a sto ne izbacis te prijatelje vidis da su puni para i da ne mozes ti tu nista da uradis u vezi titule...
Sledece sezone ces opet igrati sa njim...
Au,sezona za pamćenje trenutno,liga šampiona osvojena,i sada liga...zamisli...juče uvodim Atanga u oba meče oko 65 minuta i lik u oba meča daje gol u 90. minut i donosi mi ligu i ligu šampiona . Pritom sam sa drugoplasiranim u ligi imao isti broj bodova,ali bem li ga više sam punio mreže :P.
Dakle to je to,nisam sinoć i danas pisao izveštaje,biće kasnije ili sjutra u novoj temi rezime prošle sezone,kao i u galeriji tima .. Hvala svima koji su nas i noćas podržavali.
I čestitke svima kojima još nisam čestitao titulu.
I pitanje jedno,na onim negonacijama,ako nekog igrača hoću da kupim,piše mu sa strane 9T,ja tih 9T dajem nordeusu je li pa tek posle ono kada uvećavam ponudu idu tokeni igraču ili ovo što piše 9T sa strane odmah ide 9T igraču? Ako razumijete šta oću da piutam,ni ja ne znam najbolje da obijasnim .
9T ide Nordeusu a sve sto das preko ide igracu...
Primer...
120M + 3T idu igracu a 14T ide Nordeusu...ukupno si potrosio 120M + 17T
A jesu našli fazon kako da zarade tokene,znači ako mi neko prodaje igrača za 7 tokena,ja moram da dam 9t nordeusu,plus posle uvećam ponudu,još 7 nordeusu i 7 njemu to je 23 tokena? Skupo ubiVa
Evo samo jedne slike,tabela lige je u pitanju,da vidite kako je bilo gusto,a imao sam najvalitetniji tim u ligi
Cestitke momcima koji su osvajali titule,za veliko cudo i ja sam pored ludog termina igranja uspio,sad se jedino nadam,da se taj terim nece ponovit,inace sam na*ebo.
Ako bude isti,idem da nadjem glavnog i odgovornog,da se obracunamo.