Macva,nece poruke da mi idu https://www.facebook.com/josh.samp04?ref=tn_tnmn evo link profila
Macva,nece poruke da mi idu https://www.facebook.com/josh.samp04?ref=tn_tnmn evo link profila
KUP Play-off
Pobjeda od 0:4 u gostima, što znači prolazak u sljedeći krug
8. kolo lige
Pobjeda od 4:1 što nas vodi na vrh tabele i to sa čak 5 bod razlike od drugog na tabeli
pobjeda u prvenstvu u gostima od 1:2 protiv sk slavia praha to je bila 8 pobjeda u 8 utakmica i njemu smo nanesli 1 poraz bjezimo 8 bodova 3 i 4 na tabeli a as orca je izgubila i 2 put pogadate od koga od slabog sunday i to 0:1 i evo opet ovaj nas slabi klub ova slavia i samo 1:2 umjesto da opet bude golijada e moj nordeus na sta si ti spao pusti da zabijamo slabim timovima makni te taj random bolje bez njega crnit cu svaki put ako se ovo jos jednom ponovi sa slabim klubom.mi smo vratili 1 mjesto bjezimo 2 boda marlboru s kojim igramo derbi u cetvrtak u 10:27 sutra opet 2 utakmice najprije prvenstvo igramo a onda navece ligu sampiona
statistike utakmice posjed 40:60 ucinak 20:20 trebalo je to bit vise 70 minimalno
dokaz sta nordeus radi tj njihov sistem pogledajte kolko je ovaj slab golijada je trebala bit a ne ovako u potpunosti razumijem crnog
ljestvica nakon 8 kola 100 posto i dalje
Rutinska pobeda,na koju baca senku povreda poluspica Damiania.Zahvalnica Macva FC koji je obezbedio grb i navijao za mene u ovoj utakmici,HVALA!.Konacan rezultat 4:0.Sutra liga sampiona u 12:53,prolaz odavno obezbedjen.Ko moze neka dodje da navija za tim koji ce igrati sa 2. postavom,Old School !
Liga i dalje 6. boda zaostatka.
Last edited by BojanTE; 05-13-2014 at 07:59 PM. Reason: Nije htelo sliku tabele da loaduje.
Liga,jedva pobeda,tek nakon preokreta protiv mnogo slabijeg rivala,iako sam u drugom poluvremenu zamenio 2 najbolja igrača čini mi se da je moralo ubedljivije.
Šta je tu je,pobeda,za i dalje 100% učinak u ligi uz gol razliku +29,ipak to je dovoljno tek za drugo mesto
Sjutra utakmice u ligi šampiona i ligi,pobjedom u LŠ bi obezbedili prvo mesto u grupi i po nekoj logici lakšeg protivnika u osmini finala. Do tada pozdrav.
I to koji min pre nego sto si ga video :-)
Crvena Zvezda šampionnnnn
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО