Ime navijaca,tako ce ostati dokle god budem igrao...
Ime navijaca,tako ce ostati dokle god budem igrao...
2. postava je krenula da igra,nekoliko igraca su usli kao izmene.Na kraju nereseno u 86. minutu Shumailov za 2t sam ga doveo.Ali nema veze sada se igra utakmica Grupe B sa kojom se ukrstam i videcu da li cu zeleti da budem prvi ili drugi u grupi.Zahvalnica Macva FC sto je dosao da navija za mene,neka uradi to i veceras u 20:59 kada igram ligasku.I naravno svako ko moze neka dodje da navija za Old School !
Tabela.
![]()
U ligi šampiona pobeda 1:0,obezbeđen prolaz i najverovatnije prvo mesto u grupi
U zadnjem kolu igramo protiv botova,tako da je prvo mesto skoro sigurno.što bi značilo da u osmini finala igramo protiv jednog od ova dva tima,ako sam upravu da se ukrštamo sa grupom f.
fk partizan:
Ili Stefan FC:
Na prvi pogled izgleda lako,ali videćemo..za sat vremena utakmica u ligi,pozdrav do tada.
evo i 9 pobjede i konacno da odalamim ovaj slabi klub pobjedili smo spychos 7:0 i privremeno pobjegli marlboru na 5 bodova razlike jos veceras igramo ligu sampiona sa dogos fc u gostima u pitanju je prolaz u drugi krug tj osminu finala
statistike utakmice posjed kako i spada protiv slabih klubova 80:20 ucinak 88:0
ljestvica 9 kolo 100 posto se nastavlja ove ostale se igraju kasnije
![]()
Protivnik u 1/8 kupa
Inace lik je imao super ekipu na pocetku sezone ali je bio u minusu i cetiri igraca su mu otisla sa 7 zvezdica. :-)
Crvena Zvezda šampionnnnn
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Liga sa lakim protivnikom i pobeda za nastavak odličnog niza i 100%-tnog učinka.
Staitstika:
Tabela,nakon remija KRETENA vratili smo se na prvo mesto sa 2 boda više od njih
To je to od mene za danas,dve pobede,bolje ne može..pozdrav do sjutra
A evo i mog protivnika u kupu
Level je veci od mene ali sam ja nesto jaci
Tim mu nije los, oboje imamo po 7 skauta
Nooo nije bas u nekoj formi..
![]()
NTNK-ov rereral tim nije imao sanse protiv danas odlicno raspolozenih nasih igraca![]()
Zahvaljujuci visokoj pobjedi izbili smo napokon na prvo mjesto ljestvice, no sutra nas ceka jako tezak mec protiv najefikasnije momcadi lige.
![]()