Znam da nije tema a jel ima neko neki dres na poklon (crveno-crni)... Novi sam na forumu a trenutno sam lvl 5
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Znam da nije tema a jel ima neko neki dres na poklon (crveno-crni)... Novi sam na forumu a trenutno sam lvl 5
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jebeni kup...nije pomogao ni veci posjed, ni brojni navijaci, ni domaci teren, ni kvaliteta na mojoj strani da izvucem vise od mrsavog remija 2-2. Pa zar ce mi opet kao i prosle sezone ta 3 runda biti ukleta, pa ne mogu vjerovati vise.
![]()
Umalo da zaboravim da pohvalim এীাূালগলপদ koji sigurno ima vise promasaja nego odigranih utakmica od pocetka karijere
![]()
Sa Milanom se takmičite ko će da ima boljeg igrača
Msm na njegovog Ronaldinja![]()
naravno opet slab tim i pobjeda u ligi od samo 3:0 umjesto da bude golijada e moj nordeus ili sistem pusti da rasturamo ove slabe hebate hljeb doma smo pobjedili 3:0 sunday i vratili vrh tablice di bjezimo 2 boda samo marlboru sutra igramo sa poznatim klubom s kojim smo bili u grupi zajedno prosle sezone u ligi sampiona as orca derbi prvi se igra naravno na nasem stadionu na anfielduza sad u ligi 100 posto 6 pobjeda u 6 utakmica sutra kasnije navece igramo u ligi sampiona doma protiv paterno football
![]()
statistike utakmice posjed 70:30 ucinak 43:0 i vise je trebalo bit
ljestvica nakon 6 kola 100 posto za sad![]()
![]()
Ajmo rođaci,druga uzastopna pobeda u ligi u duelu sa timovima iz teže kategorije
Situacija na tabeli sjajna
Samo da nastavi ovako do kraja sezone
Sutra mečevi u ligi šampiona i ligi,nadam se dobrim rezultatima,do tada pozdrav![]()