Znam da nije tema a jel ima neko neki dres na poklon (crveno-crni)... Novi sam na forumu a trenutno sam lvl 5
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Znam da nije tema a jel ima neko neki dres na poklon (crveno-crni)... Novi sam na forumu a trenutno sam lvl 5
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Jebeni kup...nije pomogao ni veci posjed, ni brojni navijaci, ni domaci teren, ni kvaliteta na mojoj strani da izvucem vise od mrsavog remija 2-2. Pa zar ce mi opet kao i prosle sezone ta 3 runda biti ukleta, pa ne mogu vjerovati vise.
Umalo da zaboravim da pohvalim এীাূালগলপদ koji sigurno ima vise promasaja nego odigranih utakmica od pocetka karijere
Sa Milanom se takmičite ko će da ima boljeg igrača
Msm na njegovog Ronaldinja
naravno opet slab tim i pobjeda u ligi od samo 3:0 umjesto da bude golijada e moj nordeus ili sistem pusti da rasturamo ove slabe hebate hljeb doma smo pobjedili 3:0 sunday i vratili vrh tablice di bjezimo 2 boda samo marlboru sutra igramo sa poznatim klubom s kojim smo bili u grupi zajedno prosle sezone u ligi sampiona as orca derbi prvi se igra naravno na nasem stadionu na anfieldu za sad u ligi 100 posto 6 pobjeda u 6 utakmica sutra kasnije navece igramo u ligi sampiona doma protiv paterno football
statistike utakmice posjed 70:30 ucinak 43:0 i vise je trebalo bit
ljestvica nakon 6 kola 100 posto za sad
Ajmo rođaci ,druga uzastopna pobeda u ligi u duelu sa timovima iz teže kategorije
Situacija na tabeli sjajna
Samo da nastavi ovako do kraja sezone
Sutra mečevi u ligi šampiona i ligi,nadam se dobrim rezultatima,do tada pozdrav