Hahahahaha...ima se,moze se...
Hahahahaha...ima se,moze se...
Prvi mec u gostima,najlepse.Pobeda od 0:3 - jos lepse.Prolazak dalje obezbedjen
Mogu do 21:17 gledati na miru Premier i Spansku ligu
Nikad ne reci da je prolaz obezbijeđen nakon prvog meča,veruj mi,može lako da te opusti i zajebe,ipak je ovo random igra
Inače što se mene tiče danas u ligi jedan malo teži meč protiv aktivnog protivnika,ali ne bi trebalo da bude problema
Njen tim:
Javljam se posle meč,sa nadam se dobrim informacijama
Evo i mene po prvi puta u ovoj sezoni
Zbog posla sljedećih nekoliko mjeseci neću baš biti aktivan kako na forumu tako i u T11 stoga nismo imali ni prevelikih ciljeva na početku sezone, u kupu cilj nam je jednostavno stići što dalje, u ligi prvaka prolaz skupine, dok je u ligi cilj biti među prve 4 momčadi i plasirati se u ligu prvaka i sljedeće sezone.
U kupu smo uspješno prošli prva dva kola, i nakon današnje pobjede blizu smo plasmana u sljedeću rundu
U ligi prvaka smo nakon polovice grupne faze na diobi prve pozicije.
U ligi smo krenuli odlično i nakon pet kola imali 100% učinak sa gol razlikom 22:0 međutim danas kiks i tek remi na domaćem terenu sa osmoplasiranom ekipom, i dalje smo vodeći ali je sada naša prednost minimalna
Igramo sa prošlogodišnjom ekipom, tek danas dovedeno prvo pojačanje.
I naravno sretno svima u ovoj sezoni koja je već u punom zamahu od ekipe Killers
Minimalna pobjeda u ligi..
Tri boda su tu no..realizacija je dosta slaba, nismo zadovoljni..nesto tu ne stima kako bi trebalo.
Sutra igramo protiv prvog na ljestvici pa ce mnoge stvari biti puno jasnije..
U 16.25 prva utakmica kupa
rekord u mojoj ligi marlboro pobjedio 18:1 ovog njemca lut gohlin
Pobeda u ligi danas:
Ovu pobedu posvećujem sledećoj ljudini
Juče je završio karijeru. Veliki čovek, profesionalac i fudbaler.
Evo delić njegove velike karijere:
https://www.youtube.com/watch?v=QfTvQVb2d4Q
U kupu smo nažalost podbacili:
Nije loš rezultat svakako ovaj gol nam može mnogo značiti.
poraz u kupu protiv cricrifoot 2:0 u prvoj utakmici u gostima sad moramo doma nadoknadit 2 gola zaostatka to ce bit tesko ali moze se treba vjerovat u kupu svasta moguce pa i cuda se dogadaju kasnije igramo prvenstvo u 19:50 protiv slabog da iskalimo bijes nakon ova 2 poraza juce i danas
statistike posjed jest bio na nasoj strani 48:52 on nije pratio a jesam xd