Page 28 of 140 FirstFirst ... 1826272829303878128 ... LastLast
Results 271 to 280 of 1399
Like Tree3209Likes

Thread: Sezona 53. - 04.Maj - Kako Vam ide?

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    aaaaaaa sad sam ja evo ispao tutlek, oprosti Macva, steka mi jako net i slucajno sam stisao za ove jbga
    Macva FC, NTNK, Crni and 1 others like this.
    Sezona 27, Level 27

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Bas bzvz Sinisa...smorio sam se kao da sam ja izgubio...
    Macva FC, Crni and Volf like this.

VIP Macva FC's Avatar
    Polako ali sigurno rukovodstvo Macve odustaje od daljeg igranja glupog topelevena jer ovo vise nema veze sa mozgom.Dzabe sve, i ekipa , posed , puna kondicija i moral, pare , navijaci( naravno njega nema).Tako da igramo jos ovu sezonu i pokusacemo da uzmemo kup.Toliko od mene.Aco, opusteno.Da nisi navijao za njega dobio me 5:0 :-)
    Crni and Volf like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Bas bzvz Sinisa...smorio sam se kao da sam ja izgubio...
    Nemam ja sta vise tu da trazim.Crni, izgleda da cemo ja i ti uskoro bataliti topeleven :-)
    Crni and Volf like this.
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ajde,ajde...ne ides ti nigde...
    Crni and Volf like this.

Dreamer
    2 poraz u ligi sampiona protiv ovog 148 jak 26 level se nemoze iako smo prvi poveli vec u 6 min odmah su se vratili vec u 15 min na 1:1 i onda u 37 min vode vec 2:1 i onda u 45 min 3:1 ali onda u 87 min zabijemo za 3:2 i to je to dobro smo se drzali cjelu utakmicu sad nazad opet igramo s njim ali doma u ponedeljak navece vidjet cemo sta ce bit sutra kup i prvenstvo igramo kup prvo u goste u 16:04 a potom doma igramo u 19:50 sa slabasnim sunday ali u ligi sampiona cemo se borit za drugo mesto

evo statistike utakmice naravno moze bolje to ali protiv ovog tesko da su nas bar stavili u drugu grupu mozda bi bilo bolje ovako cemo se nadat 2 mjestu

ljestvica 3 kolo ova 2 jos igraju kasnije mozda da dogos pobjedi gattitos pa svi po 3 boda onda bi se nekako borili za 2 mjesto

Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Polako ali sigurno rukovodstvo Macve odustaje od daljeg igranja glupog topelevena jer ovo vise nema veze sa mozgom.Dzabe sve, i ekipa , posed , puna kondicija i moral, pare , navijaci( naravno njega nema).Tako da igramo jos ovu sezonu i pokusacemo da uzmemo kup.Toliko od mene.Aco, opusteno.Da nisi navijao za njega dobio me 5:0 :-)
    Jooj sad mi jos vise krivo.. Jebeni internet i moja nepaznja.

A ulozio si puno toga..znam to jako dobro, i sad si dobio jedan neocekivani udarac..no znas kako kazu, zbrojit cemo sve na kraju i vidjeti..dakle nista tu nije gotovo, jos ti mozes osvojiti tu puno toga, nista nije gotovo.
    Sezona 27, Level 27

Odigrao sam i 3 kolo lige prvaka, malo zabrinjavaju ovi remiji...nekako kao da jos nemamo onu kemiju koju smo imali prosle sezone..malo nas to muci pred predstojece vazne dvoboje, pa se moramo potruditi pronaci nacin da meljemo kao sto smo to radili prosle sezone..

Mada priznajem, dao bi i titulu i ligi i ligi prvaka, samo da kup osvojim

flydragon, Crni, NTNK and 1 others like this.
    Sezona 27, Level 27

Addicted Crni's Avatar
    Quote Originally Posted by Macva FC View Post
    Nemam ja sta vise tu da trazim.Crni, izgleda da cemo ja i ti uskoro bataliti topeleven :-)
    Šta da ti kažem brate. Igramo se radi druženja. Ali da ubijaju, ubijaju. Prče nas fino sa nekim rezultatima.
    NTNK, Volf and Aleksandar Ilok like this.

Apprentice
    Sto se bre nervirate? Pa opusteno,verovatno jedina igrica gde ekipa sastavljena sa ulice (otpad sa TL) pobedjuje prave ekipe i bude ispred na tabeli