aaaaaaa sad sam ja evo ispao tutlek, oprosti Macva, steka mi jako net i slucajno sam stisao za ove jbga
aaaaaaa sad sam ja evo ispao tutlek, oprosti Macva, steka mi jako net i slucajno sam stisao za ove jbga
Bas bzvz Sinisa...smorio sam se kao da sam ja izgubio...
Polako ali sigurno rukovodstvo Macve odustaje od daljeg igranja glupog topelevena jer ovo vise nema veze sa mozgom.Dzabe sve, i ekipa , posed , puna kondicija i moral, pare , navijaci( naravno njega nema).Tako da igramo jos ovu sezonu i pokusacemo da uzmemo kup.Toliko od mene.Aco, opusteno.Da nisi navijao za njega dobio me 5:0 :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Ajde,ajde...ne ides ti nigde...
2 poraz u ligi sampiona protiv ovog 148 jak 26 level se nemoze iako smo prvi poveli vec u 6 min odmah su se vratili vec u 15 min na 1:1 i onda u 37 min vode vec 2:1 i onda u 45 min 3:1 ali onda u 87 min zabijemo za 3:2 i to je to dobro smo se drzali cjelu utakmicu sad nazad opet igramo s njim ali doma u ponedeljak navece vidjet cemo sta ce bit sutra kup i prvenstvo igramo kup prvo u goste u 16:04 a potom doma igramo u 19:50 sa slabasnim sunday ali u ligi sampiona cemo se borit za drugo mesto
evo statistike utakmice naravno moze bolje to ali protiv ovog tesko da su nas bar stavili u drugu grupu mozda bi bilo bolje ovako cemo se nadat 2 mjestu
ljestvica 3 kolo ova 2 jos igraju kasnije mozda da dogos pobjedi gattitos pa svi po 3 boda onda bi se nekako borili za 2 mjesto
Jooj sad mi jos vise krivo.. Jebeni internet i moja nepaznja.
A ulozio si puno toga..znam to jako dobro, i sad si dobio jedan neocekivani udarac..no znas kako kazu, zbrojit cemo sve na kraju i vidjeti..dakle nista tu nije gotovo, jos ti mozes osvojiti tu puno toga, nista nije gotovo.
Odigrao sam i 3 kolo lige prvaka, malo zabrinjavaju ovi remiji...nekako kao da jos nemamo onu kemiju koju smo imali prosle sezone..malo nas to muci pred predstojece vazne dvoboje, pa se moramo potruditi pronaci nacin da meljemo kao sto smo to radili prosle sezone..
Mada priznajem, dao bi i titulu i ligi i ligi prvaka, samo da kup osvojim
Sto se bre nervirate? Pa opusteno,verovatno jedina igrica gde ekipa sastavljena sa ulice (otpad sa TL) pobedjuje prave ekipe i bude ispred na tabeli