Evo ga pobjeda od 0:1 u ligi šampiona sa pobjedom kući 2:1 prošli smo dalje,prvi put ovaj mladi klub igra polufinale ovo prestižnog takmičenja.
Sve je počelo velikom gužvom na stadionu i oko njega nekih sat vremena prije početka revanša ovog ipak na kraju teškog dvomeča lige šampiona,okupili su se ljudi sa svih strana koji su došli da podrže svoje omiljene boje i naprave jednu feštu koja s eneće skoro zaboraviti,velika buka,gužva i neizvesnost kulminirala je tučom domaćih i gostujućih navijača nekih pola sata prije početka meča,do svađe je došlo kada su gostujući navijaći,donekle izrevoltirani predhodnim rezultatima svog tima i pada sa 1. na 2. mesto u ligi,počeli da skandiraju protiv uprave svog tima i želeli odlazak i ostavku trenutnog trenera Ćatovića,i u tom zanosu počeli da lome stolice sa tribina i gađaju domaće navijače bakljama,na šta su domaći igrači imali odgovor,za samo par trenutaka sve to se pretvorilo u jednu masovnu tuču koju su na iznenađenje svih prisutnih započeli domaći navijači,ipak brzom intervencijom policije strasti su ubrzo smirene i domaći navijači su isterani sa tribina,dok su gostujući navijači dobili poslednje upozorenje da se smire,inače će i njih zadesiti ista sudbina. Gostujući navijači su se nakon toga smirii,i jedva čekali početak ove,za njih itekako bitne utakmice.
Sastavi su izašli u sledećim formacijama: Domaći FK MOJMILOVo je izašao u istoj formaciji kao i u prošlom meču 4-4-2 na golu Vojvodić,u odbrani Cherba(Kapiten),Azdejković,Milićević i Vulićević,na sredini terena Emini,Pantović,Stanojević i Djelmić i u napadu Stirpe i Vulićević Za goste koji su poučeni greškom iz prošlog meča izašli u novoj formaciji i novom sastavu igrali su: Na golu Cetkovic,u odbrani Timarac,Stamenković,Basualdo i Martinović Na sredini terena Tiodorović,Petrović,polušpic Rodrigez i U napadu trojica igrača,Videkanić,Jevtić(Kapiten) i Atang,dakle formacija 4-2U-1-3.
Neki bi rekli da je ovo duel Davida i Golijata,ali je na terenu bila sasvim druga slika,meč je počeo blagom inicijativom domaćih igrača,koji su i imali prvi šut ka golu,ipak u 13 minutu jedan oštar start Stamenkovića koji je ovoga puta prošao bez žutog kartona,ipak to nije pomoglo napadaču domaćih koji je iznet na nosilima,povreda Stirpea u 13 minutu i ulazak Gudelje kao da je odnio onu žestinu koju su imali domaći igrači na početku meča i fudbaleri gostujućeg tima SImba preuzimaju inicijativu,što je vrlo brzo rezultiralo golom,odličan šut jednog od najvećih talenata crnogorskog fudbala za vođstvo gostiju 1:0,nakon toga gosti su i dalje imali blagu inicijativu,ali nisu uspijevali da postignu gol.I tako završava prvo poluvrijeme vođstvom gostiju 1:0.
Na početku drugog poluvremena primijetili smo da je Atang ostao u svlačionici,kasnije saznajemo da je imao neke polemike sa trenerom i da zbog toga nije izašao na početku drugog poluvremena,umjesto njega ulazi Csandl igrač takozvane 'Stare škole' da da iskustvo ovom mladom timu i odvede ih u sigurnu pobedu i prolaz,njegovim ulaskom mijenja se i postava gostiju u 4-3U-1-2.Time se stanje na terenu nije promijenilo,i dalje blaga inicijativa gostiju ali bez promjene rezultata.U 68' minutu zbog umora nekih od gostujućih igrača,dvostruka izmena kod gostiju i promena formacije u 3-4-1-2,u igru su ušla krila Madrigali i Cristiano,a iz igre izašli bek Martinović i vezista Tiodorović. Ova promena formacije samo je škodila gostujućem timu i ubrzo nakon izmena domaći preuzimaju inicijativu i ređaju par dobrih šansi,ipak bezuspešno zahvaljujući na ovom meču odličnoj odbrani gostiju.
Na kraju 0:1 za goste ukupno 1:3 i ogromno slavlje gostiju i suze na obe strane,sa jedne strane suze radosnice zbog proolaska u polufinale,a sa druge one gorke suze,koje su domaći igrači lili,koji su uprkos odličnoj igri u oba meča,bili slabiji protivnik i ispali iz daljeg takmičenja. Nakon meča takođe,gostujući navijači su se izvinuli upravi i treneru,protiv kojih su prije meča skandirali grozne stvari želeći njihovu ostavku. Sada se navijači kao i igrači tima Simba nadaju boljim danima i boljim rezultatima njihovog tima,i ko zna,i dalje su u igri i za Ligu i za Ligu šampiona,možda na kraju ipak i povrh svih dešavanja,uzmu duplu krunu.
UFFF,evo jednog opširnog izveštaja od mene,možda će ih u budućnosti biti još
,evo i nekih slika sa meča i još jedan bag koji sam primijetio.
Na slici 3 i 4,vidi se da sam na meču bio prisutan ja,i 5 mojih navijača,bez ijednog njegovog navijača,i uz samo 1% poseda lopte,znači 1% na početku za njega,moje prisustvo meni donosi 8%,što znači da sam u plusu 7% sa posedom lopte,i mojih 5 navijača po 2%,to je 10 posto i trebalo bi da je +17% bonusa za mene,međutim gore piše +15% bonusa za mene i toliko je i bilo.