ja sam 80% siguran da na kraju sezone prestajem igrat top11 nakon skoro 4 godine
ja sam 80% siguran da na kraju sezone prestajem igrat top11 nakon skoro 4 godine
Ne lupaj sad i ti...
Cestitam Milance bio na basketu nisam mogao da gledam.Ocekujem vas sve u 21:15 da navijamo za Old School !
Cestitam na pobjedi.
E sad, ja sam se sablaznio kad sam vidio kojom postavom ces igrati Prije dvije sezone je najjaci u ligi kod mene rasturao sve zivo, sve dok nije ovu postavu stavio, nakon toga nije mogao dobiti ni tim sa ilegalnom formacijom..a imao je stvarno jak tim, sve skauti i svj.klase.
Odlicno da tebi odgovara ova formacija.
Redjas li pobede? Hahaha ja mastam da igram na takvom serveru da redjam samo pobede. Jeste glupo,ali lepo je kada samo pobede redjas.
kako da redam pobjede sve staracki dom u timu,na neaktivnom serveru nemogu nista prodat a kupit mogu 3* i 30-33 god starosti igrace.............NTNK de mi reci kad bi obriso sve sa liste na top11 i promjenio klub dali bi dobio aktivni server,ili kako kod preuzimanja mogu znat koji je aktivan server tj.liga
Danas obje utakmice dobio i nastavlja se pobjednicki niz .. U zadnjih 10 utakmica sam odnio pobjedu, a 23. utakmica otkako nisam izgubio.. Ali sam ipak razocaran jer cetvrti dan za redom se neki igrac mora povrijediti, pa tako i u danasnjoj utakmici LP se povrijedio napadac, isto tako jedan od bitnijih igraca za tim.
Liga Šampiona
Ligaška utakmica
Last edited by Haris Karac; 05-16-2014 at 08:11 PM.