Tu smo Vulfe...
Jao brate koliko sam se sad nanervirao i razveselio haha
NK Kosavin
E brate cale bio na kompu,nisam mog'o dodjem aj ti ako mozes u 21:02 dodji
ŠAMPIONI,ŠAMPIONI,ŠAMPIONI.Inače kod mene u ulici je bar za trenutak zaboravljeno sve što je snašlo sav narod pa se puca kao da je Nova godina,komšija uzeo pištolj ludak,biće dobro ako ne dodje policija.
Mi se u kraju Grobari dogovorili da uzmemo dimne bombe i da idemo sa crnim i belim dimnim bombama i da pevamo 'Ne treba nam placena titula,drzava cela zna da ju je kupila stranka napredna' .Pa nam se onda neki klinci prikljucuju
PRVENSTVO 20. KOLO
Chelsea F.C. 3-3 FK PILICI
Kakva utakmica, kakva drama. Dva sata prije utakmice okupili su se nasi navijaci oko stadiona. Bio je spreman rostilj, kojeg je financirala uprava, na moj zahtjev. Stadion je skoro bio pun, a u loži smo ostavili par slobodnih mjesta za menadzere sa ovih prostora.
Zahvaljujem se svim menadzerima na zanimanju za utakmicu.
Krenula je utakmica.. rano primamo gol.. utakmice ide dalje, nervoza raste.. ipak, u 40. minuti Vrsaljko ubacuje iz kornera, a Rodas rutinski zakucava glavom. Slavilo se gromoglasno, znali smo da igramo protiv prvoplasiranog i da je svaki gol vrijedan, ali ne zadugo.. 44. minuta primamo drugi gol i idemo na poluvrijeme u gubitku. Drugo poluvrijeme je pocelo, ali sve u svemu, dosta ne zanimljiva utakmica.. posto jos uvijek gubimo, pravim zamjenu, ubacujem Ilaimaharitra umjesto Rodasa, strijelca naseg pogotka. Napad nakon izmjene primamo i treci gol, rezultat je 3-1 za FK PILICE i sve nade su pale u vodu. Jos jedna losa vijest stize u 78 minuti kada brutalnim startom protovnik nasem Anti Mejasicu lomi nogu, igraci i navijaci su bili u soku.. sve se polako raspadalo, ali na cudo svih nas, Cernjul na opet asistenciju Vrsaljka daje odmah nakon prekida zbog brutalnog loma noge. Navijaci su i dalje bili u soku, nisu ni gol proslavili. Ipak nada se vratila, 2-3 je. ML Erdeli ulazi umjesto ozljedjenog Mejasica, takodjer ubacujem i ST Petrica umjesto umornog Prgometa. Bilo je vec zadnjih pet minuta utakmice i uz sva dogadanja na utakmici prije, nismo vjerovali u remi.. ali ipak, Ilaimaharitra na ponovnu asistenciju Vrsaljka daje pogodak u 88. minuti za konacnih 3-3. Pogodio sam sa zamjenom, Vrsaljko sa tri asistencije na nivou, Cernjul igrac utakmice.. sve u svemu smo zadovoljni, iako prije utakmice nikako nebi prihvatili ovaj rezultat.
Sutra nas ocekuje dosta teska utakmica protiv treceplasirane Croatie!
TABLICA
NK Kosavin
Necu vise pisati o tome jer nije tema, jos samo da napisem svaka cast i zasluzili ste ovu titulu, atmosfera je bila odlicna i nadam se da cete igrati u Europi i uci barem u grupe Europa Lige. Steglo me oko srca kad sam vidio kako se slavi kod vas, dok je kod nas situacija u banani i jos godinama nece biti dobro..
Kod nas ne pada kisa brate Da popijemo pivce sada i ja odgledam tekmu i odosmo