Drz' se .. katastrofa je sta se desava. Mi smo nula za prirodu..
Drz' se .. katastrofa je sta se desava. Mi smo nula za prirodu..
NK Kosavin
Mogli bi na chat ovdje?
jutros u ligi pobjeda u gostima protiv lika iz Tajlanda stradao je golijadom 0:9 i tako stalno pusemo za vrat marlboru 1 bod
statistike posed 20:80 efikasnost 0:60
ljestvica 12 kolo 1 bod samo zaostajemo za vodecim
Da l' je moguće...? Onaj lik sa kojim sam sinoć igrao razbio me 3:0..i bukvalno me razbio,osim poseda sve ostalo je bilo na njegovoj strani..ajde sve nego sam ja bio bolji dok nije on dobio crveni karton,tada je počeo da me razbija,i sa cxrvenim mi da 3 gola,izgleda su jači što ih je manje,osim toga povreda krila na 6 dana,to sam skinuo pomoću tretmana.
da ima barem približno tim kao ja ne bi mi bilo,imam ocenu 32 on 22.5 i razbije me sa crvenim u svakom smislu...nešto tu ne štima ali nema veze,zadržali smo prvo mjesto na tabeli sa jednim bodom više u odnosu na Kretene,noćas igramo derbi sa njima,utakmica je u 21:05,ko je u mogućnosti neka dođe da gleda.
Pozdrav do tada
Dodje mi da razbijem ovaj moj komp.Taman napisem dugacak text i ubaguje i moram restart.Mrzi me opet da pisem 4:1 pobeda,u prvom mecu 4:5 sve ukupno 9:5 u moju korist.Prosli smo dalje veceras je ligaska utakmica po rasporedu koja bi na papiru trebala da bude ubedljiva pobeda za mene.
Joj Aco nisam ti stigao na tekmu.. zacitao se nesto i vec je bilo kasno.. je l' ima kod tebe poplave?
NK Kosavin
trenutno stanje nakon 12 kola,cak sam i pobjedio danas bravo ekipa
sutrasnji protivnik formacija i kvaliteta