imo sam taj slucaj prosle sezone u kupu igro sam protiv jednog levela vise od mene vodio sam 1:0 sve do 80 min a onda on zabija jos 2 gola u samo 2 min to je bilo za poludit kad random sve to zezne to je tako
Ajde ljudi neka mi neko objasni da li je ovo moguće,do 60 minuta vodim sa 0:2 sto je ukupno 4:1 za mene i ovaj postiže četiri gola za 13 min (manje od minuta).Mislim stvarno,do sada se nisam nervirao zbog igrice ali u ovo još ne verujem i ozbiljno razmišljam da posle 23 sezone prestanem ovo igrati baš zbog ovoga.Evo pogledajte.
![]()
danas pobjeda u ligi 3:1 doma protiv tus 04 hohnecken i on je bio slab trebalo je i danas bit golijada no nema veze glavno da su 3 boda tu i dalje zaostajemo 1 bod za marlborom sve sam reko jucesutra igramo u gostima sa ariel fc klubom iz Malezije i tu treba da pobjedimo samo pobjede igraju do derbija iduci tjedan.jos 3 utakmice me djele do 100 pobjeda u karijeri
statistike 69:31 ucinak 38:50 to je trebalo bit na nasoj strani al ovaj je slab samo 1 zvezda igraci moze to puno bolje naravno
ljestvica 16 kolo
![]()