Nema tu uopce nista cudno, ovaj u ligi prvaka je jaci od mene, ja sam ga razvalio u gostima 3-0 a danas izgubio 2-1 i prosao dalje, a onaj u ligi..jaci sam za koji q od njega no ocito ga ide ove sezone, jbga sta da kazem, ja sam jucer u kupu gubio 3-1 a pobjednicki gol sam zabio u 89. minuti a danas sam vodio 2-1 i primio 2 gola u 81. i 90.cini mi se minuti, jbga sve je to nogomet.
Malo mi je jedino krivo kad ja imam hrpu navijaca, veliki posjed i aktivan sam a on nije, pa tako izgubim..to me uzasno nervira i mislim da bi tu trebali ipak poraditi malo na realnosti, ali sta cu sad jbga, pamtim ja par utakmica gdje je netko drugi zakinut, ja slabiji dosta, imam igraca manje a dobijem aktivnog tipa 3-0, znaci server mi je bio naklonjen a njega je zeznio.
Ako mislite igrati ovu igricu, privikinite se na to da ce nekad server da vas zakine, a nekad ce biti na vasoj strani, nema tu nikakvih urota i nitko ne radi protiv vas, jednostavno radi se o aljkavosti igrice i to je sve. Volimo svejedno ovu igricu i eto.