Manekencici,jeste prva izgubljena ove sezone al nema veze,ovakve se utakmice moraju dobijati !
Stanje na tabeli !
Moze se reci da cemo tesko do titule ove sezone..
Manekencici,jeste prva izgubljena ove sezone al nema veze,ovakve se utakmice moraju dobijati !
Stanje na tabeli !
Moze se reci da cemo tesko do titule ove sezone..
Ivan predvodi vrh tabele,a ja cu morati poceti se navikavati na ovakvo stanje...
E sad ako se ovako nastavi u ligi onda je pravo vrijeme za tankati i tu cu pomoci drugu da je osvoji.Ima dosta izjednacenih timova ali i onih dosta jacih...Mislim da mi je jos rano da napucavam tim i trosim sredstva jer je do samog vrha 2-3 nivoa i treba se cuvati za to...
Ajde misljenje ovih iskusnijih-dali naduljiti tim,izjednaciti se sa najjaacim u ligi i uci u borbu,a znajuci da ce slj.sezona u ligi biti jos teza ili se malo cuvati-ponavljati ligu(jer cu onda sigurno biti medju najjacim timovima)???Shadow-ti si vec nekoliko sezona u istoj situaciji,sta mislis?
Prvo dobre vijesti,u LS 2 pobjede uz GR 5-0,u kupu u kvalifikacijama imamo 1-4 u gostima,ali liga to je brate pretesko...
Evo jucerasnje drugarske podjele bodova,iako smo vodili do samog kraja-malo sam tu Ivana iznenadio formacijom
A danas me lik nadigrao-dosta jaci i nema tu sta da se zali
![]()
prvi poraz u ligi sampiona a nijednom da idu u kontra napad je*** takav sistem jest bio bolji ali nema veze izgubili smo 2:1 od the gatitos fc u gostima doma cemo ga razbit zatoidemo dalje sutra prvenstvo igramo pa navece kup samo da potvrdimo prolaz u sledeci krug
![]()
statistike 47:53 posjed lopte imali smo vise suteva od njega ali sta se moze
pa sada ljestvica izgleda ovako u ligi sampiona trebali smo to dobit
![]()
PRVENSTVO 3. KOLO
Velika, bitna pobjeda za nas. Oni od kojih se najvise ocekuje su opravdali ocekivanja.
TABLICA
LIGA PRVAKA 2. KOLO
Jos jedna vazna pobjeda. Puno bolji start u Ligi prvaka ove sezone u odnosu na proslu.
TABLICA
Dobar rasplet druge utakmice u skupini!
NK Kosavin
jucerasnjim porazom nadoknadili smo danas pobjedom protiv arieh fc pobjedili smo 3 na tabeli doma na nasem stadionu pred nasim navijacima na anfieldu 4:1 losa vijest opet nam se ozledio bugarin centralni vezni panev na svu srecu odmah smo ga oporavili to je bilo 15 kofera crvenih ozljeda je bila tesko uganuce clanaka 5 danaveceras jos kup di branimo 5:0 to samo trebamo potvrdit prolaz
![]()
statistike posjed lopte 55:45 ucinak 57:17
ljestvica 4 kolo 100 posto u ligi imamo kasnije se igraju ostale utakmice drzimo 2 mjesto drzimo sa 12 bodova kao i vodeci marlboro fc
![]()
Zinaide, bolje da ponavljas, a sad se baci na LP i kup.
NK Kosavin