Evo sta je mene iznenadilo danas u gradu...
Svaka cast...
![]()
Danas derbi (barem bi trebalo po jačini timova) protiv druga Zinaida,i eto imali smo više sreće.
I evo tabele koja je žalosna za obojicu,ne pomaže mlad tim,napumpani igrači...
Jedino se u kupu nečemu nadamo.
![]()
Svaka cast ovima iz kafica/kafane vec sta je? Koji je ovo grad? I usput da posaljem jos 5 poruka.![]()
Posle prvog meca u kupu i poraza od 3:0,mislim da tu imam male sanse za prolaz,ali zato liga je sve vise i vise u mojim rukama.Jos jedan kiks drugoplasiranog na tabeli,a ja to koristim.Lepo gradim put ka tituli.Cekamo dalje ne zanosim se previse sve je jos uvek veoma otvoreno.
Tabela - Iz dana u dan,ja sve vise povecavam svoju prednost.
SUTRA U 20:19 MINI DERBI LIGE,ALI ZATO U 23:19 MORATE DOCI DA PRODJEM U KUPU JER POSLE SLEDE LAKSI PROTIVNICI!
kao sto se ocekivalo to je bila golijada u gostima pobjedili smo lut gohlin 0:8 i opet pusemo za vrat marlboru 1 bod nas napadac turak arici bio je danas trostruki strelac cime je izbio na vrh ljestvice strelaca sa 20 golova laganica utakmica jednaozledio nam se poluspica brazovan koji je dobio 4 dana ozljeda je istegnuce lista na nozi ali smo ga odmah oporavili to nas je kostalo 14 crvenih kofera i bit ce spreman za ono sta nas ceka sledeci tjedan a to je bitka za naslov prvaka sa marlborom pred kraj meseca 28 svibnja s pocetkom u 21 sat a ono sto nas sutra ceka i ostalih dana to ce bit jedne lagane utakmice koje su ekipe slabe i nemogu nam nastetit tako da tu racunamo na sve pobjede
statistike utakmice posjed lopte naravno 20:80 ucinak udarca 0:80 u jednom je trenutku bilo i 0:100 sto je odlicno protiv ovako slabih ekipa
ljestvica 15 kolo
![]()
Drugi poraz danas, srecom ovaj je bio bezbolan posto smo u prvoj pobijedili 3-0 i plasirali se u cetvrtfinale lige prvaka
Brinu ova dva poraza, sutra igramo protiv 5 na tablici, veoma neugodan protivnik, moramo pobijediti da nam prvi ne odmakne previse prije medjusobnom duela..a sutra je i uzvrat kupa...nadam se da smo danas ispucali tu seriju poraza