Evo sta je mene iznenadilo danas u gradu...
Svaka cast...
Danas derbi (barem bi trebalo po jačini timova) protiv druga Zinaida,i eto imali smo više sreće.
I evo tabele koja je žalosna za obojicu,ne pomaže mlad tim,napumpani igrači...
Jedino se u kupu nečemu nadamo.
Svaka cast ovima iz kafica/kafane vec sta je? Koji je ovo grad? I usput da posaljem jos 5 poruka.
Posle prvog meca u kupu i poraza od 3:0,mislim da tu imam male sanse za prolaz,ali zato liga je sve vise i vise u mojim rukama.Jos jedan kiks drugoplasiranog na tabeli,a ja to koristim.Lepo gradim put ka tituli.Cekamo dalje ne zanosim se previse sve je jos uvek veoma otvoreno.
Tabela - Iz dana u dan,ja sve vise povecavam svoju prednost.
SUTRA U 20:19 MINI DERBI LIGE,ALI ZATO U 23:19 MORATE DOCI DA PRODJEM U KUPU JER POSLE SLEDE LAKSI PROTIVNICI!
kao sto se ocekivalo to je bila golijada u gostima pobjedili smo lut gohlin 0:8 i opet pusemo za vrat marlboru 1 bod nas napadac turak arici bio je danas trostruki strelac cime je izbio na vrh ljestvice strelaca sa 20 golova laganica utakmica jedna ozledio nam se poluspica brazovan koji je dobio 4 dana ozljeda je istegnuce lista na nozi ali smo ga odmah oporavili to nas je kostalo 14 crvenih kofera i bit ce spreman za ono sta nas ceka sledeci tjedan a to je bitka za naslov prvaka sa marlborom pred kraj meseca 28 svibnja s pocetkom u 21 sat a ono sto nas sutra ceka i ostalih dana to ce bit jedne lagane utakmice koje su ekipe slabe i nemogu nam nastetit tako da tu racunamo na sve pobjede
statistike utakmice posjed lopte naravno 20:80 ucinak udarca 0:80 u jednom je trenutku bilo i 0:100 sto je odlicno protiv ovako slabih ekipa
ljestvica 15 kolo
Drugi poraz danas, srecom ovaj je bio bezbolan posto smo u prvoj pobijedili 3-0 i plasirali se u cetvrtfinale lige prvaka
Brinu ova dva poraza, sutra igramo protiv 5 na tablici, veoma neugodan protivnik, moramo pobijediti da nam prvi ne odmakne previse prije medjusobnom duela..a sutra je i uzvrat kupa...nadam se da smo danas ispucali tu seriju poraza