Sad je i konacno.
Preuzeo sam Chelsea F.C. i zahvaljujem se vlasniku kluba Gruji Volfu.
Evo da malo upoznate stanje u klubu.
POSTAVA
UCINAK NAJBOLJIH IGRACA KLUBA U LIGI
STATISTIKA KLUBA OVE SEZONE
POVIJEST KLUBA
TROFEJI
Dobar klub, ocekujemo puno. Placen prijevoz i ulaz na vase utakmice. Velika nada, Ilija Vrsaljko. Lovimo cetvrto mjesto. Aktivan server, puno aktivniji za razliku od ovih na kojim sam do sada igrao. Idemo se sad okusati, koliko sam STVARNO dobar menadžer. Sretno svima vama, od sad se gledamo na tekmama. Bude li potrebe da mi dodjete pomoci navijanjem, bit' cete obavijesteni na vrijeme. Također se nemojte ustrucavati i javite vi meni kada je vama potrebna podrska. Nadam se dobroj i dugoj suradnji, velikom iskustvu.
A evo i prvi izvjestaj.
PRVENSTVO 18. KOLO
Chelsea F.C. 5-1 Babaroga
Odlicna prva utakmica. Ispunjena ocekivanja, Ilija Vrsaljko i dalje nastavlja s velikim igrama. Polazem sve nade u njega i da nas vodi do LP ove sezone. Također i Alen Prgomet mu je uz rame. Mladi su, trude se, treniraju i disciplinirani su. A ono najvaznije, zajedno funkcijoniraju odlicno zajedno.
TABLICA
Kao sto rekoh, aktivna server, aktivna liga. Ocekujem veliku borbu za cetvrto mjesto. Ne zelim si postavljati neke vece standarde odmah. Također nadam se da cemo Bojan i ja slijedece sezone zavrsiti u istoj ligi i boriti se za prvo mjesto. Bas sam se nasega kolege sjetio nakon preuzimanja kluba. Aco, care, eto.. prati me ovdje, pratit' cu i ja tebe i zelim ti svu srecu i da osvojis puno trofeja, Milane, Sinisa, Grof Iwan, Zinaid, Haris, Vedran, nadam se da cemo se druziti jos dugo i pratiti jedni druge. Pocela je nova era moga posla kao menadžera i tek sad krece onaj pravi ispit. Treba prvo položiti razliku predmeta, a slijedece sezone ocekujemo nesto vise.
IDEMO FORMASI!