A kako je meni kad znam da cu sutra da izgubim iako sam bolji od njega za klasu...
A kako je meni kad znam da cu sutra da izgubim iako sam bolji od njega za klasu...
Danas od njih izgubio prijateljsku 1:3,danas izgubio ligasku 1:2.Cekamo kup u 23:19,prvu tekmu smo pukli 3:0 tesko ce prodjemo ali nada je tu.Mozda ne budem gledao,ali molim sve koji nemaju ujutru obaveze da dodju da gledaju.
Inace tabela u ligi je gusta,imamo bod vise od drugog i tri vise od treceg,bice ludo do kraja sampionata.
MOLIM VAS SVE DA DODJETE U 23:19 <3.HVALA
Videla se lepo nadmoc,ali nije mi jasno sto smo izgubili isto je ovako i danas bilo potpuna dominacija.
Ma bitno mi veceras da prodjem u kupu,ako prodjem osvajam 100% znaci uveren sam,imam najkvalitetniji tim cak i od ovog sto me dobio u prvoj tekmi 3:0,jer sam izjebo taktiku.
1003
opet nereseno protiv glupog kluba kojeg sam pobjedjivao 6-0... Znaci u igru mi ulazi vezni koji mi je zadnji i nakon ulazka drugi vezni mi se povredi i ja nemam zamjenu lol kako su glupi.. lose su mi namjestili ...
Izgubio sam 2:3,ukupno 2:5.Od 5 tekme zadnje 4 izgubio jbg,ostaje samo prvenstvo tu imam prednost i bod vise od prvog nadam se da cu ostati 1.Ali ja cekam da budem nivo 4. pa da mi Baresi (Suad) daje igrace koji su njemu 2,3 zvezdice,jer su meni za 2 zvezdice veci.