Znaci,nisam jedini.
Baresi,ti si bas puko dosta tokena.
Uff ja nisam toliko...ja doveo 1 igraca,a 6 tokena otislo bezveze....ako to poredim sa tobom to je nista
Sezona 23 level 18 ciljevi su osigurat LS u kupu dokle se može momčad je dosta jaka ima par skauta tokeni nisu problem tokena nema protivnik u kupu je jači Dresovi su novi i skupo su me stajali
Koma ludi,ponasaj se kako dolikuje svakom clanu...imas na forumu temu Pravila,procitaj i ako mislis da mozes da ih postujes nastavi da se druzis sa nama i da komentarises i ostavljas svoja iskustva vezana za ovu dragu nam igru...
U redu je,nema potrebe za svadjom...ali u sustini slazem se sa Acom,i u redu je,odma si sklonio sliku...ovo je forum za igru...vidio sam ovaj avatar ali nisam je htjeo prije komentarisati....ali promjenio je avatar i mislim da sada trebamo da prestanemo o ovome pricati
Ovde je kraj vašem prepucavanju. Ovde se ne delimo na Srbe, Hrvate, Bosance, Makedonce ovde smo svi grupa Top Eleven mendžera i tu smo da podelimo naša iskustva iz igre. Sada vas molim da batalite politička i sl. uverenja i ostavite to za sebe ovo nije mesto za to.