Page 9 of 116 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast
Results 81 to 90 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Rookie Gushter's Avatar
    Za razliku od prošle sezone ove smo se pojačali već prvog dana. Dovedena 4 igrača za gotovo minimalnu količinu tokena, sva četvorica su botovi i nadamo se da će se pokazati kao prava pojačanja.

Budžet smo gotovo u potpunosti istrošili i ekipa je više manje formirana, još uvijek ćemo pratiti pozicije GK, DR/DC i AMR/MR ukoliko nađemo nekog kvalitetnog igrača na tim pozicijama.

Ciljevi za ovu sezonu su isti kao i za prošlu zbog smanjene aktivnosti dakle u kupu dogurati što dalje, u ligi prvaka prolaz grupne faze a u ligi plasman među prve četiri momčadi i plasman u ligu prvaka sljedeće sezone. Makar šta se lige tiče bit ćemo pametniji kada saznamo suparnike

Sretno svim managerima u novoj sezoni
    Mr BlackMan and NTNK like this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    A jes me krenilo danas..u prijateljskoj protiv flijale, dva mi se igraca ozlijedila, pa ja cu poluditi
    NTNK likes this.
    Sezona 27, Level 27

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    mi smo doveli jednog igraca,ali nismo danas htjeli puno rizikovati jer danas svi love igrace,prvi dan...pa cemo ovih dana pogusati srediti jos njih par i tim je spreman!
    FC Real United

Dreamer BojanTE's Avatar
    A i meni je bas lepo krenula sezona, vec cu se sutra oprostiti od kupa..

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    a sto se tice takmicenja,paa.......ja jos nista ne znam....jedino Liga Sampiona,tu je moja ekipa najjaca u grupi a za ostalo nista ne znam....ali polako idemo...prvo da spremimo ekipu,pa u nova osvajanja
    FC Real United

Dreamer
    a moje prvo kolo kupa je pocelo bas odlicno oderali lika sa 27 levela 0:3 u gostima i samo potvrdit doma prolaz protiv lord fc iz Albanije tocnije kosovo

evo statistika

Dreamer
    a sto se tice lige sampione mi smo smjesteni u grupi B igramo protiv widzew wg poljaka nekog pa protiv raios cosmo brazilac i na kraju slovaka manhattan imamo sanse za 1 bit grupi nisu nesto pretjerano jaki

moji protivnici

jos ovo da dodam opet nas sreca mazi i ovu sezonu igramo opet navecer sto nama i odgovara

Last edited by flydragon; 06-01-2014 at 04:53 PM.

Apprentice Baresi's Avatar
    Ljudi,čitao sam nešto na suportu oko qvaučera...to se nabavlja u Srbiji...kako to može da se nabavi?

Rookie Јуниор ВРС's Avatar
    Idi bjezi,koja navala na igrace danas,barem kod mene na serveru.

Nema druge,nego cekat koji dan,dok se ispucaju ostali.

Rookie Gushter's Avatar
    Otvorili smo sezonu pobjedom u kupu. Bila je to dosta teška utakmica, šteta zbog gola primljenog iz dvostrukog kornera.
    Nadamo se da nam je ovih 2 pogotka prednosti dovoljno pred sutrašnju uzvratnu utakmicu koju nećemo moći ispratiti.

Page 9 of 116 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast