Ja ako sutra ispadnem od ovoga, ja ne znam..liku MC branio, nema ni igraca dovoljno, nije mi jasno kako samo remi, e ovo se zove malo veca nerealnost, bas me naljutilo do bola
Ja ako sutra ispadnem od ovoga, ja ne znam..liku MC branio, nema ni igraca dovoljno, nije mi jasno kako samo remi, e ovo se zove malo veca nerealnost, bas me naljutilo do bola
Za razliku od prošle sezone ove smo se pojačali već prvog dana. Dovedena 4 igrača za gotovo minimalnu količinu tokena, sva četvorica su botovi i nadamo se da će se pokazati kao prava pojačanja.
Budžet smo gotovo u potpunosti istrošili i ekipa je više manje formirana, još uvijek ćemo pratiti pozicije GK, DR/DC i AMR/MR ukoliko nađemo nekog kvalitetnog igrača na tim pozicijama.
Ciljevi za ovu sezonu su isti kao i za prošlu zbog smanjene aktivnosti dakle u kupu dogurati što dalje, u ligi prvaka prolaz grupne faze a u ligi plasman među prve četiri momčadi i plasman u ligu prvaka sljedeće sezone. Makar šta se lige tiče bit ćemo pametniji kada saznamo suparnike
Sretno svim managerima u novoj sezoni![]()
mi smo doveli jednog igraca,ali nismo danas htjeli puno rizikovati jer danas svi love igrace,prvi dan...pa cemo ovih dana pogusati srediti jos njih par i tim je spreman!
FC Real United
A i meni je bas lepo krenula sezona, vec cu se sutra oprostiti od kupa..
a sto se tice takmicenja,paa.......ja jos nista ne znam....jedino Liga Sampiona,tu je moja ekipa najjaca u grupia za ostalo nista ne znam....ali polako idemo...prvo da spremimo ekipu,pa u nova osvajanja
![]()
![]()
FC Real United
a sto se tice lige sampione mi smo smjesteni u grupi B igramo protiv widzew wg poljaka nekog pa protiv raios cosmo brazilac i na kraju slovaka manhattan imamo sanse za 1 bit grupi nisu nesto pretjerano jaki![]()
![]()
moji protivnici
![]()
jos ovo da dodam opet nas sreca mazi i ovu sezonu igramo opet navecer sto nama i odgovara
![]()
Last edited by flydragon; 06-01-2014 at 03:53 PM.
a moje prvo kolo kupa je pocelo bas odlicno oderali lika sa 27 levela 0:3 u gostima i samo potvrdit doma prolaz protiv lord fc iz Albanije tocnije kosovo![]()
evo statistika
![]()
Ljudi,čitao sam nešto na suportu oko qvaučera...to se nabavlja u Srbiji...kako to može da se nabavi?
Idi bjezi,koja navala na igrace danas,barem kod mene na serveru.
Nema druge,nego cekat koji dan,dok se ispucaju ostali.