Druze, proveri sat na svom kompu, da li je tacan!
Druze, proveri sat na svom kompu, da li je tacan!
prvi poraz u istoriji kluba, i to na domacem terenu, posto je uprava iz cudnih razloga odlucila da podigne cenu karata na maksimalnu vrednost, navijaci nisu dosli, i izgubili smo +5 na domacem terenu, sa druge strane uprava je ostala u soku zbog cega golmani igraju na poziciji spica a igrac koji je vodeci na tabeli po broju datih golova stoji izmedju stativa ali pogresnih i glumi golmana
u svakom slucaju tim naseg prijatelja je odneo sva tri boda i zauzima i dalje 4. poziciju na tabeli, ima bolju gol razliku od 5. ali 5. plasirani dolazi u poslednjem kolu na nas stadion gde ce ga docekati nikad jaci tim sretno mu bilo
Pobeda u derbiju Sigurno smo medju prva tri Sutra tri derbija, ostaje nam da se nadamo kiksu Deportiva i da mi pobedimo naseg rivala pa da se onda nadamo tituli. NADA ZADNJA UMIRE :-)))))
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Najava za sutra :-) utakmica pocinje u 15:56 pa ko moze neka dodje da navija za FC Macvuuuuuu
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Videcu da stignem...
10M navijaca NTNK Uniteda NE DA TITULU...
Sutra presudna utakmica...
doveo sam 6 novih igraca, kvalitet oko 15, pre ovih transfera imao sam q tima oko 33 sada je manji od 28, pokusavam da sto visee snizim q tima da bih imao sledece sezone lakse protivnike, neko juce napisa da tako prave grupe za sledecu sezonu, zanimama me da li je ovo realno.
neko je napisao da igracima koje planira da proda sledece sezone ostavlja ne iskoriscenje skill poene, sta se desava kada se igrac proda sa neiskoriscenim poenima ?
Ponistavaju se