Sledeci su braca Grci :-)
Sledeci su braca Grci :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО
Aaaaaaa
u 21:50 igram protiv lika u ligi, nadam se da cu izgubiti da bi on ostao u trci za 4. mesto, treba mu pobeda, a onda u poslednjem kolu da dobijem tim koji je direktan konkurent za 4. mesto. ne znam sta vise da uradim da bih izgubio, stavio sam golmane u napad, MC da brani, i otvorio sredinu da moze da me napada, necu gledati utakmicu pa nema +8, ukinuo sam premije igracima, stavio najvecu cenu karata da izgubim onih +5
ali i dalje sam dosta jaci od njega, jel ima neko jos neki savet ?
sastav
odnos
![]()
evo sad novi poraz od florina ma neka sve ide kvragu i toj igrici koja namjesti za njega umjesto za mene jos smo igrali 4-1-2-1-2 a onda smo u drugom poluvremenu promjenili u 4-5-1 i nista izgubili 1:3 neka sami igraju pa nek nastimaju sami bzvz ostadosmo bez trofeja 5 bodova ode napred
statistike
tabela 24 kolo 5 bodova sada zbog namjestenog rezultata uprava kluba je odlucila da sada sve pobjedi do kraja a na kraju sezone ce razmislit dali cemo dalje bit trener liverpoola ili idemo u neki drugi klub sve je na nama sada da to 2 mjesto osvojimo i da u sljedecoj sezoni osvoji barem neki od trofeja
![]()
To je to, liga je nasa
![]()
Last edited by Aleksandar Ilok; 06-26-2014 at 08:47 PM.
Nznm da li je to i kod vas slucaj ali kod mene na trnsfer listi nema slobodnih igraca vec par dana...
Trebaju mi sad da smanjim malo kvalitet zbog kupa sl sezone...
Last edited by Luka Vujovic; 06-26-2014 at 07:12 PM.
bzvz![]()
Sto je najgore, nemam ni igrace sa specijalnim osobinama, jedva sam jednog jedinog nasao prosle sezone i to specijalistu za kornere koji ni jedan korner nije izveo kako valjaali zato nikad nisam imao boljeg asistenta a bole i nadava se golova tijekom sezone