evo nabrzaka, ne mogu postavljati slike, samo onako...
evo sad pobjeda u Ligi od 3:0 samo tako da nastavimo do kraja
gooo FC Real United!!!!!!!!!!!!
i inace, ispali smo u polufinalu LS, sto je bilo donekle i realno...bio je protivnik jaci
evo nabrzaka, ne mogu postavljati slike, samo onako...
evo sad pobjeda u Ligi od 3:0 samo tako da nastavimo do kraja
gooo FC Real United!!!!!!!!!!!!
i inace, ispali smo u polufinalu LS, sto je bilo donekle i realno...bio je protivnik jaci
FC Real United
u 19:10 finale kupa!!
Ne kontam, NTNK jesi ti promijenio termin utakmice ili sta? Pise da je u 17.35 i nisam mogao uci na tekmu, a u 17.37 sam vidio da pise rezultat
Braca Rusii :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Sledeci su braca Grci :-)
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Aaaaaaa
u 21:50 igram protiv lika u ligi, nadam se da cu izgubiti da bi on ostao u trci za 4. mesto, treba mu pobeda, a onda u poslednjem kolu da dobijem tim koji je direktan konkurent za 4. mesto. ne znam sta vise da uradim da bih izgubio, stavio sam golmane u napad, MC da brani, i otvorio sredinu da moze da me napada, necu gledati utakmicu pa nema +8, ukinuo sam premije igracima, stavio najvecu cenu karata da izgubim onih +5
ali i dalje sam dosta jaci od njega, jel ima neko jos neki savet ?
sastav
odnos
evo sad novi poraz od florina ma neka sve ide kvragu i toj igrici koja namjesti za njega umjesto za mene jos smo igrali 4-1-2-1-2 a onda smo u drugom poluvremenu promjenili u 4-5-1 i nista izgubili 1:3 neka sami igraju pa nek nastimaju sami bzvz ostadosmo bez trofeja 5 bodova ode napred
statistike
tabela 24 kolo 5 bodova sada zbog namjestenog rezultata uprava kluba je odlucila da sada sve pobjedi do kraja a na kraju sezone ce razmislit dali cemo dalje bit trener liverpoola ili idemo u neki drugi klub sve je na nama sada da to 2 mjesto osvojimo i da u sljedecoj sezoni osvoji barem neki od trofeja
To je to, liga je nasa
Last edited by Aleksandar Ilok; 06-26-2014 at 08:47 PM.