Reci samo kad igras pa da povedem ekipe da navijamo...
Reci samo kad igras pa da povedem ekipe da navijamo...
I meni javi isto tako, kod mene jos sutra krecenje pa cu imati vise vremena
Evo ovako, znam da nema veze nikakve sa ovom igricom, ali ja ne zelim da dijelim internetski prostor sa ovakvim govnima, stoga dokle god je jedno malo govno kojeg svi znamo ovdje na ovome forumu, ja necu vise pisati, barem ne na ovoj temi i mislim da nisam sam..Protiv ovakvih stvari se treba boriti svim silama, a ja bi to podrzao kada bi dijelio internetski prostor sa takvim govnetom.
Kolodvorska 14 Donji Miholjac dodji BojanTE cekam te da vidim koliko si velik i to mi reci u lice
dodji pa ces cuti,probaj to sve meni u lice reci a ne da se ko picka skrivas iza racunala,dodji licem u lice da te vidim
Slazem se sa Acom i također cu ulaziti ovdje samo da provjerim je li ovaj nacist među nama kažnjen BANOM, a tek ako i kada bude kažnjen ću se vratiti.
I da ne bude bas previse offtopic imam jednu slikicu za doticnog pa nek uziva u pogledu
Izvoli..
NK Kosavin
mrzim rasizam u svakom pa i najmanjem vidu, sramota i tuzno da se na taj nacin pokazujem ''ljubav'' prema klubu, zemlji, naciji, veri ....
Posto je svoje bolesno ponasanje prenio i na ovaj forum, jos prije nego sam ja ista napisao, mislim da ovdje ne treba puno razmisljati sta sa njim..