Sranje na kvadrat...
Sranje na kvadrat...
Kako ja vas ne mogu da povezem
Milane koliko ti imas godina? Izvini sto pitam :-)
danas sam osigurao prolaz dalje u LP pa ce u iduce dvije utakmice rezerve igrat,nadalje jako sam fasciniran igracem Aleksandar Ilok usao majstor u 88 min i odma prvi dodir gol....skandirao mu cjeli stadion i to u gostima carobnjak s loptom cudo kakvo nije viđeno jos od doba Pelea i Maradone....fantazija igrac povecat cu mu placu i ugovor
Vedran Staklenac klasicno dobar ali imam osjecaj da je tandem Ilok-Staklenac stroj za buducnost VAMOSSSSS BOCAAAAA
A STA SE TICE ODUSTAJANJA I JA SAM HTIO,PROSLE SEZONE KAD SU SLABIJI POBJEĐIVALI JACE SVIMA BILO SUPER A SAD POCINJU PRESTAJAT,NISTA CUDNO DOLAZI LJETO
i u ligi sampiona takodjer pobjeda u gostima pobjedili smo opet manhattan 0:3 i tako sve blize smo osmini finala sljedeca nam je utakmica sa widzew wg bitka za 1 i 2 mjesto mi smo 1 na tabeli zbog bolje gol razlike primljenih golova
statistike
tabela lige sampiona grupa B bez poraza smo za sad
Sve je pocelo ovako
Liga Sampiona 4.kolo
Smehotres...znaci nigde veze sa odnosom kvaliteta...
Prvenstvo 7.kolo
Sramota je to sto decko od 5 akcija na utakmici da 4 gola a moji salabajzeri ni 1 sut u okvir gola...bas sramota...
Nista nam ne preostaje nego da deremo sve redom do kraja sezone,u inat RANDOM sistemu...
Sutra ce stradati Real Madrid