Meni nekako sranje,mada ću vjerovatno da kupim
Pozdrav svim članovima !
Kao što je moj drug Zinaid najavio evo nas ponovo..i to potpuno neočekivano sa istim timom
Evo šta je ostalo od slavnog DT-a posle punih pet sezona neigranja..samo ime i trofeji..neverovatno je i da tim još uvek postoji
Renoviranje tima je već počelo..ove sezone je plan da se napravi jaka prva postava kako bismo jurili plasman u LŠ..za dalje videćemo !
Shadow, mislim da je obrnuto. Ja sam baš blokirao aplikaciju kako mi ne bi stizali zahtevi ali imam druga koji je par dana posle mene prestao da ulazi u igricu ali nije blokirao aplikaciju. Juče je takođe ušao u igricu i tim mu je izbrisan.
e ovo je jos gore u mojoj ligi nerealno
To si mi danasnji rezultati, iz kupa smo ispali sto se i ocekivalo a liga je posebna prica :-)))) Ovde se vidi sve, reci su suvisne I ovo mu je prvi osvojeni bod I sta reci posle ovoga, sve je izgubilo smisao.Polako ali sigurno se povlacimo, osvojili smo sve trofeje , tako da i nemam vise neke prevelike zelje za igrom a i oni se trude da nas oteraju :-) Momci moji, zivi bili i trofeje osvajali.Pozzz
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
Dobrodošao Švajc iskreno drago mi je da si se vratio
Onda ne znam stvarno u čemu je caka.
Last edited by Shadow; 06-06-2014 at 09:14 PM.
jebate kup vodim zabim u 10 min za 1:0 i odmah u 11 min 1:1 sramota sta rade u kupu i onda u 2 djelu opet zabijem u 62 min za 2:1 i opet primam gol u 65 min ma idi bre lepo u krasnu stvar zavrsi ovako 2:2 a puno bolji sam bio ovaj put od njega i ispadnemo ukupno 4:5 za njega ma nek ide sve lepo negdje
statistike 55:45 ucinak 40:25