Znaci svi upadajte u 15:03h i navijajte za ovog desno,podrzimo naseg Vedrana...
Ahahahahaha...![]()
Znaci svi upadajte u 15:03h i navijajte za ovog desno,podrzimo naseg Vedrana...
Ahahahahaha...![]()
evo jedan malo duzi izvjestaj,posto nije bilo ga dugo......
kao prvo ovo su ukupne statistike ove sezone:
a evo i svih utakmice ove sezone,znaci nema izgubljene utakmice,ni primljenog gola osim jednog u kupu poslije cega smo i ispali iz kupa:
a evo i vecerasnjeg protivnika,nebi trebalo biti tesko zabiti makar 5 golova u njegovu mrezu......
jer kao sto vidite,golman mu ne igra na svojo poziciji sto znaci 80:20 posjeda za mene
![]()
FC Real United
on je ovaj sa belim dresom samo to se zna desit ako se krivo ulogira pojavi se kao anoniman mora da je do greske neke doslo u sistemu![]()
Last edited by flydragon; 06-06-2014 at 01:10 PM.
to se zna desit i meni jednom pa onda vidim ovog drugog kao anoniman ali zapravo je pravisamo treba on refresat
![]()
Idemo dalje:
![]()
Još jedan meč u ovoj sezoni bez primljenog pogotka,kontam da smo po tome najbolja ekipa...samo da se tako nastavi,samim tim smo izborili prolaz u kupu iako nismo dobili,dakle u revanšu 0:0,prvi meč u gostima 2:2..tako da idemo dalje zbog pravila gola u gostima.
Smejurija. Neverovatno. Kod ortaka za 6 tokena dovedemo 4 igrača 29 kvalitet, kod mene jednog ne mogu da ubodem.
![]()
Pobedjena je vrlo lako jos jedna prepreka ka tituli,laganim rezultatom 6:0. Slika rezultata
I ja mislim da me sutra ocekuje najtezi mec u toku sezone,i najveca prepreka ka tituli. Klub Pickoline.
Ima veoma kvalitetne igrace i rezerve.U istoriji je osvajao veoma vredne trofeje,i mislim da ovaj mec moze da donese titulu,iako je veoma rano.
Zamolio bih svakog' ko moze da dodje u 17:33h da me podri na ovom mecu jer mi mnogo znaci. Slika tabele
Auuuuuu...koja perverzija...
Evo garniture za sledecu sezonu...
![]()