Znaci svi upadajte u 15:03h i navijajte za ovog desno,podrzimo naseg Vedrana...
Ahahahahaha...
Znaci svi upadajte u 15:03h i navijajte za ovog desno,podrzimo naseg Vedrana...
Ahahahahaha...
evo jedan malo duzi izvjestaj,posto nije bilo ga dugo......
kao prvo ovo su ukupne statistike ove sezone:
a evo i svih utakmice ove sezone,znaci nema izgubljene utakmice,ni primljenog gola osim jednog u kupu poslije cega smo i ispali iz kupa:
a evo i vecerasnjeg protivnika,nebi trebalo biti tesko zabiti makar 5 golova u njegovu mrezu......
jer kao sto vidite,golman mu ne igra na svojo poziciji sto znaci 80:20 posjeda za mene
FC Real United
on je ovaj sa belim dresom samo to se zna desit ako se krivo ulogira pojavi se kao anoniman mora da je do greske neke doslo u sistemu
Last edited by flydragon; 06-06-2014 at 01:10 PM.
to se zna desit i meni jednom pa onda vidim ovog drugog kao anoniman ali zapravo je pravi samo treba on refresat
Idemo dalje:
Još jedan meč u ovoj sezoni bez primljenog pogotka,kontam da smo po tome najbolja ekipa...samo da se tako nastavi,samim tim smo izborili prolaz u kupu iako nismo dobili,dakle u revanšu 0:0,prvi meč u gostima 2:2..tako da idemo dalje zbog pravila gola u gostima.
Smejurija. Neverovatno. Kod ortaka za 6 tokena dovedemo 4 igrača 29 kvalitet, kod mene jednog ne mogu da ubodem.
Pobedjena je vrlo lako jos jedna prepreka ka tituli,laganim rezultatom 6:0. Slika rezultata
I ja mislim da me sutra ocekuje najtezi mec u toku sezone,i najveca prepreka ka tituli. Klub Pickoline.
Ima veoma kvalitetne igrace i rezerve.U istoriji je osvajao veoma vredne trofeje,i mislim da ovaj mec moze da donese titulu,iako je veoma rano.
Zamolio bih svakog' ko moze da dodje u 17:33h da me podri na ovom mecu jer mi mnogo znaci. Slika tabele
Auuuuuu...koja perverzija...
Evo garniture za sledecu sezonu...