nek se srame ovi iz nordeusa ovako da odigram slabim protivnikom u 2 kolu lige sampiona u gostima ma treba ih sve poslat negdje ovo sramota sta rade ovo je trebala bit golijada a ne ovo nastimano 1:1 80 posto posjeda imam nevjerovatno pa di tu vise ima logike tu se nezna ko pije ko placa ma moze ih bit sram.
evo sta rade
evo statistike ma neka ih sram ljutita je uprava liverpoola naravno jer ovako se nemoze dalje ovako namjestit utakmicu
evo kollko je slab i jos ovaj sa 2 zvede dobije ocjenu 8 igrac utakmice ma katastrofa trebalo je bit moja pobjeda
2 kolo tabela lige sampiona
Nista dragi moji Top Elevenicari zelim vam svima laku noc i pisemo se u nedjelju navecer.
Srecan put pa nam se vrati...
Dovoljno je reci "DREAM TEAM"...
Ovo je osvojeno za 15 sezona aktivnog igranja i u toj zadnjoj kup i LS a da nije ni tekme odgledao...
Malo sam ga nagovarao i kad je ponovo pokrenuo igricu njegov tim jos uvijek postoji...sto je poslije 4 sezone nesvatljivo(moze neko pojasniti)?
Al eto srecom jedan od najtrofejnijih timova nije ugasen...
Ajde drug-javi nam se malo
Da igras na serveru kakav je njegov i moj gdje bez 100+ T-na minimalno po sezoni ne mozes sastaviti tim pitao bi te ja?
Al eto vraca se...
jutros pobjeda doma protiv slabog plama pobjedili smo tek 3:0 i nanjeli mu prvi poraz 3 na tabeli i ko da moji igraci imaju vodu u usima pa nisu mogli zabit jos 7 8 golova ko juce sve nesto nerealno kao i kod NTNK no dobro bit ce bolje.veceras jos igramo kup doma di hvatamo gol zaostatka protiv fc Barcelone koja se igra u u 21:44 nadamo se da cemo proc dalje u sledece kolo
statistike posjed 73:27 ucinak 43:0 to je trebalo bit i preko 43
evo slab protivnik a trebalo bit 7 8 komada u mrezi
4 kolo naravno maximalno bez primljenog gola