nek se srame ovi iz nordeusa ovako da odigram slabim protivnikom u 2 kolu lige sampiona u gostima ma treba ih sve poslat negdje ovo sramota sta rade ovo je trebala bit golijada a ne ovo nastimano 1:1 80 posto posjeda imam nevjerovatno pa di tu vise ima logike tu se nezna ko pije ko placa ma moze ih bit sram.
evo sta rade
![]()
evo statistike ma neka ih sram ljutita je uprava liverpoola naravno jer ovako se nemoze dalje ovako namjestit utakmicu
evo kollko je slab i jos ovaj sa 2 zvede dobije ocjenu 8 igrac utakmice ma katastrofa trebalo je bit moja pobjeda
![]()
2 kolo tabela lige sampiona
![]()
Nista dragi moji Top Elevenicarizelim vam svima laku noc i pisemo se u nedjelju navecer.
Srecan put pa nam se vrati...![]()
Dovoljno je reci "DREAM TEAM"...
Ovo je osvojeno za 15 sezona aktivnog igranja i u toj zadnjoj kup i LS a da nije ni tekme odgledao...
Malo sam ga nagovarao i kad je ponovo pokrenuo igricu njegov tim jos uvijek postoji...sto je poslije 4 sezone nesvatljivo(moze neko pojasniti)?
Al eto srecom jedan od najtrofejnijih timova nije ugasen...
Ajde drug-javi nam se malo![]()
Da igras na serveru kakav je njegov i moj gdje bez 100+ T-na minimalno po sezoni ne mozes sastaviti tim pitao bi te ja?
Al eto vraca se...
jutros pobjeda doma protiv slabog plama pobjedili smo tek 3:0 i nanjeli mu prvi poraz 3 na tabeli i ko da moji igraci imaju vodu u usima pa nisu mogli zabit jos 7 8 golova ko juce sve nesto nerealno kao i kod NTNKno dobro bit ce bolje.veceras jos igramo kup doma di hvatamo gol zaostatka protiv fc Barcelone koja se igra u u 21:44 nadamo se da cemo proc dalje u sledece kolo
statistike posjed 73:27 ucinak 43:0 to je trebalo bit i preko 43
evo slab protivnik a trebalo bit 7 8 komada u mrezi
4 kolo naravno maximalno bez primljenog gola
![]()