Page 31 of 116 FirstFirst ... 2129303132334181 ... LastLast
Results 301 to 310 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Newbie Backe's Avatar
    Pobedaa ! Pobedjen drugi konkurent za titulu rezultatom 4:1 . Screenshot by Lightshot

Tabela posle 3. kola : Screenshot by Lightshot
    NTNK, Volf, Macva FC and 1 others like this.

Apprentice Mr BlackMan's Avatar
    Evo sad je bila utakmica u Ligi:

pobjeda protiv Bota od samo 2:0 a jaci smo za 10Q al dobro ne zalim se bolje pobjeda nego nerjeseno

jer nema mjesta za kiks...nas ce se troje boriti za titulu i tu ce najvjerovatnije presudjivati mecevi izmedju nas troje tako da nesmijem kiksati protiv ostalih
    Macva FC and Volf like this.

Dreamer zokiruma's Avatar
    prva utakmica danas liga, dobio 0-5 u gostima, trenutno liga 1., 16:0 u golovima i vodim u 2 kategorije

kasnije danas imam LS i nadam se da cu dobiti ovu u gostima, onda bi fakticki obezbedio prilaz po grupama, a kontam da sam obezbedio prolaz u kupu dalje jer sam prvu utakmicu dobio 7-0

nadam se da cu uspeti da odgledam ovu drugu tekmu danas, trenutno sam na aeodromu i nadam se da ce biti neta tada
    Macva FC and Volf like this.

Apprentice Baresi's Avatar
    Danas u ligi pobjeda,8:0 uz 4 gola Đalovića,koji najavljuje da će biti svijetla budućnost kluba. Stvari stoje na svojem mjestu,prvu poziciju smo preuzeli u ligi,a za sat vremena igrao i utakmicu u ligi šampiona gdje se takođe nadamo pobjedi.
    Macva FC, Volf and Aleksandar Ilok like this.

VIP Aleksandar Ilok's Avatar
    pobjeda u 2 kolu lige prvaka

Volf, Baresi, NTNK and 1 others like this.
    Sezona 27, Level 27

U ligi šampiona 4:0,Djalović 2 gola,još jedna pobjeda bez primljenog gola,za sada u sezoni 6:1:0 skor...u nijednom dobijenom meču nismo primili gol,zadržali smo ''Clean Sheet'' jedino smo u kupu primili 2 gola u prošlom meču kada smo remizirali u gostima 2:2. Sjutra u 12:04 utakmica u kupu,ko god može neka dođe da podrži,u krizi sam sa novcem tako da mi treba kup zbog dodatnih finansija.
    Volf likes this.

I da,da ne zaboravim,evo par stvari koje sam primijetio na prošlom meču u kupu.

1. Momak je iz 1 šuta u okvir gola dao meni 2 gola,da je bio neki autogol ok shvatio bih,ovako ne.
    2. Ja sam imao 7 šuteva u okviru gola,od toga njegov golman imao 1 odbranu,ja dao 2 gola,đe su nestala ona 4 šuta?

Volf likes this.

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Taj momak je dao gol kroz noge i zato se racuna 2 gola...
    Volf, Nebojsa Misic and Baresi like this.

Dreamer BojanTE's Avatar
    Rek'o sam da sam autsajder u mecuu.. Bio sam u gradu nisam mogao da gledam izgubio sam sa 1:3 hehe. Poveo sam 1:0 :-) . Nema veze bicu drugi u grupi :-)

Ajmo ko moze 19:30 igram ligu protiv solidnog protivnika sanse su 52% : 48% na mojoj stranii. :-)
    Volf likes this.

Quote Originally Posted by NTNK View Post
    Taj momak je dao gol kroz noge i zato se racuna 2 gola...
    Hahahahahahahahah,a pretpodstavio sam,ali eto rekoh da proverim

Page 31 of 116 FirstFirst ... 2129303132334181 ... LastLast