Samo instaliras i pokrenes igricu i eto tib5 tokena.Ovo je za one sto skidaju sa mobilnog
Idemo Mačvaaaaaaa
Samo instaliras i pokrenes igricu i eto tib5 tokena.Ovo je za one sto skidaju sa mobilnog
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
greska
Last edited by zokiruma; 06-04-2014 at 10:50 PM.
greska2
Last edited by zokiruma; 06-04-2014 at 10:51 PM.
Evo cekam jos 4T da mi daju ali izgleda da nece...
u ligi pobjeda u gostima protiv slabog kurusa pobjedili opet lakocom 0:8 a ovaj nas igrac buaprom je strasan igrac iako je ljevo krilo vec je zabio 7 golova i 1 je na listi strelaca a 2 na listi strelaca je isto nas igrac gombala sa 4 gola.a veceras nas ocekuje 2 kolo sampiona isto u gostima di igramo protiv raios cosmo tu nebi smjelo bit problema protivnik je slab te nikakve izglede za ic negdje dalje a i za ukrast nekom bodove igra se u 21:26
statistike posjed 23:77 ucinak 0:47 s obzirom da je bilo na poluvremenu tek 0:2 a onda u nastavku su se raspucali zato je takav ucinak udarca
ljestvica 3 kolo maximalno gol razlika 21:0 ostale utakmice se jos igraju kasnije
Oo uuu jeeaa......upravo je doveden jedan odlican,mlad sa 5 zvezdica MC..... Za samo 1T sto se kod mene rijetko desava... B-)
inace uspjelo mi je na tapjoy jedna ogrica ,cini mi se da se zove nesto SWAT il tako nesto,neka ratna igrica,al uopste nije bitno bitno je da sam dobio token ;-)
inace,danas pobjeda u LP od 3:0 i prvi smo u grupi :-D
Nije me bilo tu juce.
Samo da kazem da sam pobedio u ligi 1:0 :-)
Ko moze u 16:30 nek dodje da navija autsajder sam. :-)