jos jedna odigrana utakmica lige sampiona ovaj dinamo je slab a bears jak dakle 1 utakmica 3:1 za dinamo a 2 utakmica takodjer je pobjedio dinamo 2:1 stvarno nelogicno vise od strane nordeusa
jos jedna odigrana utakmica lige sampiona ovaj dinamo je slab a bears jak dakle 1 utakmica 3:1 za dinamo a 2 utakmica takodjer je pobjedio dinamo 2:1 stvarno nelogicno vise od strane nordeusa
Veoma vazna utakmica za FC Macvu, pa drugari, ko moze neka dodje da navija :-)))
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО
evo danasnja utakmica u Ligi...zadovoljni smo .. o ovome nemam sta puno da pricam, eto vidite sve
a evo prosli smo u cetvrtfinele LS...
JEDINO STO ME BRINE JE OVA POVREDA RASHIDI-A (MOG MR-A) NA CAK 11 DANA...A NEMAM DOVOLJNO KOFERCICA, A KUD BAS SAD KAD NE SMIJEM KIKSATI NI U JEDNOJ UTAKMICI...SAD PREDSTOJE NAJVAZNIJE UTAKMICE ... NE ZNAM STA DA RADIM...A NEMAM NOVCA ZA DRUGOG, A NEMAM ZAMJENE!
Pa trebam vas avjet, da li da umjsto tog MR-a stavim MC-a od 4*?
FC Real United
Blekmen,ako možeš mijenjaj formaciju tebra...
A ovaj,što se mene tiče,konačno malo realnije utakmica i u LŠ,protivnik od koga smo pretrpjeli jedini poraz u sezoni u gostima 1:0 danas je na našem terenu dobijen 4:1 i tako smo izborili prolazak dalje.
Hvala Jasminu i Aci na podršci.
Ono što sam primijetio,da kada igram sa ovom formacijom:
Nemam apsolutno ni najmanje problema i moja pobjeda se ne dovodi u pitanje,u prvom meču LŠ i meču lige koji je odigran toga dana(to je bilo pre 2 dana),smo probali sa formacijom 3-4-1-2 koja je bila counter za date formacije protivničkog tima,i to su nam najlošije odigrane utakmice u sezoni prvi poraz 2:1 i prvi remi u ligi 1:1
Nakon toga opet vraćam ovu formaciju,i dobijam 8:1 i 4:1..Ne znam ali eto,moj savjet da i vi probate ovu formaciju pa vidite kako ide..
Mislim da je ovo rekord top elevena po broju golova na jednoj tekmi (7)
Anderson de Oliveira Lima usao je u istoriju kluba
legenda je prestigao vujovica sa 81 pogotkom u karijeri i oborio rekord clare-a star 4 sezone po broju golova na jednoj tekmi.....
Molim vas recite mi da li je ovo rekord?
Inace vec 43 gol ove sezone za njega
Nastavljamo u sistemu toplo hladno, izgubili smo i u uzvratu lige prvaka na domacem terenu, ne bas dobra uvertira pred tezak prvenstveni mec i posebno uzvrat kupa
Na pocetku meca nam se ugasio laptop, uspjeli smo stici tek u 70.minuti, svejedno mislim da ne bi uspjeli nista vise od ovoga uciniti, protivnik je jednostavno bio bolji.
Treba mi vase misljenje, sta od ovog dvoje je bolje da uradim?
1.NACIN:
Posto mi je povredjen MR, a nemam zamjenu, da li je bolje da moj MC igra na MR , ali on onda ne igra na svojoj poziciji, sto vidite po ovom uzvicniku!
2.NACIN:
Ili da ga stavim na svoju poziciju...ali onda igram po ovoj cudnoj formaciji,ali kakav efekad ce biti?
E sad ja trebam vas savjet...koji nacin da odaberem...kad ce biti bolji ucinak, bolji rezultat? sta vi mislite?
FC Real United
1
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО