nakon jucer ispadanje iz kupa i danas ta gamad od nordeusa mi je unistila igru protiv naravno igrali smo u gostima llik je samo 139 jak a ja 143 i ima par slabih igraca i zabije mi gol u 55 min za 1:0 i prvi poraz sramota pritom na pocetku utakmice moji igraci umjesto da zabiju 2 gola oni naravno promasuju gol i sve zahvaljujuc tim gamadima iz nordeusa a bio sam cjelo vreme bolji od njega i ovako zavrsi nek sve ide vise u krasnu stvar nema vise smisla ovako da se igra ako ce nastimat slabim protivnicima nek se srame vise igrali protiv caini rossi 2 na tabeli.i sad ako veceras u ligi sampiona u 21:30 ne pobjedimo doma protiv manhattan zna se koji je razlog lik protiv kojeg igramo je slab 136 samo a trebali bi pobjedit vidjet cemo kako ce bit.
statistike necu to da komentarisem svaka rjec suvisna
evo kolko tj slabe igrace ima
tablica 5 kolo umjesto pobjedit oni jos vise unistavaju igru nema logike tu vise 2 smo sad zahvljujuc tim gamadima iz nordeusa
![]()
Dovedeno novo pojacanje,iskustvo koje ce nam pomoci u osvajanju titule. Screenshot by Lightshot
Pobedjen je najveci konkurent za titulu Pickoline i mislim da samo trebamo da odrzavamo ovu prednost,a on ce vec negde kiksnuti,zahvaljujem se navijacu Tomi. Screenshot by Lightshot
Jao ljudi,obaveze me sustizu...sad kak krene za 15-20 dana selidba bice ludilo...na poslu samo me prebacuju iz smene u smenu,ne znam gde udaram...
Ali bicu ja tu svaki dan...
NTNK United
Ne znam sta se vama desava,meni ide jako fino.....
danas pobjedjen najveci konkurent za isvajanje titule od 3:0 kod kucei vise nego zadovoljni
i da...doveden jedan ODLICAN ST za samo 2 T
znaci jos malo i tim je spreman...jos samo GK i DL neki DOBAAAR sa 5* da bi tim bio spreman![]()
evo pobjede u ligi sampiona doma pobjedili smo manhattan 4:1 malo da vratimo samopouzdanje momcadi nakon onog jutros di je bilo maslo od nordeusa
![]()
statistike 70:30 posjed ucinak 44:25 ali je na pocetku bilo 100:0
![]()
tabela 3 kolo lige sampiona za sada bez poraza i dobro je sto je tako bar me tu ide ako nista drugo
![]()
evo sad pobjeda u LS od 5:1............za nas super..........prvi smo na tabeli i u Ligi i u LS
FC Real United
Danas izvučen maksimum sa igračem manje protiv raspoloženog protivnika:
Sutra idem za Pančevo na mesec dana javljaću se sa telefona koliko je to moguće naravno.
Evo i mene :-) Danas su dobro igrali, napreduju iz dana u dan
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПКидемоооооооооооооооОООООО