danas u ligi se igro derbi protiv 4 na tabeli inace jakog protivnika u ligi 147 jak igrali smo protiv u.s catanazaro talijana nekog i naravno doma pred nasim navijacima i naravno pred 90 000 ljudi pobjedili smo 2:1 i nanjeli smo mu 2 poraz i drzimo jedan bod sa vodecim a pocelo je ovako gosti su prvi poveli 0:1 u 26 min jednim udarcem koji nismo ocekivali zavrsio u mrezi no on nije mogo dalje od tog igra se 37 min jedan dugacak pas za arici koji se sam sjurio pred golmana i posluziio nase drugog napadaca dzhambazova koji je cekao ko zapeta puska u kaznenom prostoru i zakucao je to pored nemocnog vratara u mrezu i zabio za 1:1 i s tim se otislo na odmor u drugom djelu ponovno smo bolji 48 min se igra gombala je dobio idealnu loptu koji se sam sjurio sa golmanom i pogodio za vodstvo za 2:1 i konacnu pobjedu za nova 3 boda bilo je jos prillika do kraja ali mi smo svoje sanse iskorostili i zasluzeno slavili cjelu utakmicu smo bili bolji a nasi navijaci slave
statistike posjed 54:46 ucinak 29:20 normalno u ovakvom derbiju
odlican protivnik koji nije mogo ni prdnut igrali smo formaciju 3-1-2-2-2 protiv 3-1-4-2 ta formacija odlicna za nas
tabela 8 kolo samo bod zaostaka sa vodecim