Jel ima ovde neko nivo 27-28?
e evo sta je mene juce iznerviralo,utakmica u gostima:
a evo da se razumjemo,samo pogledajte koliko sam jaci
doduse,nisam gledao utakmicu, jer nisam mogao....ali opet...
a onda LS....stvarno ne ynam,opet ista stvar......
gledam utakmicu i vec u sestoj minuti vodim 1:0....ali u 30 min pade mi server....i ja dok se opet ulogujem u 60 min kad ono on vodi 2:1 haha pa stvarno nije u redu....i na srecu makar iz penala izjednacimo...
evo i od njega sam jaci:
ali sto je jos gore, prije sam ga pobjedjivao 5:1 i to u gostima...znaci nordeus opet nesto sere
moral,kondicija sve puno....ali...
FC Real United
Vulfe, brate moj sve sam ucinio da ovaj derbi ne bude tvoj. :-)
Igracu sa 6 zvezdica je ostalo je jos jedan dan pa da zaigra, a danas igramo ja i Volf. Ja kupio 3 tokena da bi bustvao pusto sam imao 3 crvena kofercica i oporavio ga.
Idemo sada jedan jak okrsaj, neka bolji pobedi. :-)
Ne zaboraviteu 16:39 Old School - Ja VS Chelsea FC - Volf. :-)
Ako os posto cu ja imati +5 posed lopte stavi za njega da bi izjednacili. :-)
Ne znam šta se dešava između Nordeusa i vas , meni za sada ide odlično,još jedna pobjeda u kupu,protivnik nivo 7,u gostima dobili 2:0 danas kući 3:1..
Eto malo slika,rasteretili smo se sa obaveyama,jo[ jedna lijepa vijest,[toper do[ao do 6 zvezdice,malo,malo ovaj tim se penje,sledeé seyone se nadamo da é dostií vrhunac.
Poraz u ligi od dosta slabijeg i to na domacem terenu, no dobro sta je tu je, prvi poraz u sezoni, bolje sad nego kasnije..
I dalje smo prvi zahvaljujuci novom remiju Crvene Zvezde
U 20.45 igramo uzvrat kupa, iz gostiju nosimo 2-2 no protivnik je za 5q jaci od nas te ce nam trebati podrska u ovome mecu pa tko moze neka navrati na Frusku Goru
Aco ja necu biti tu imam obaveza :-(.
Derbi u 16:39 Volf i ja. :-)