Page 38 of 116 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast
Results 371 to 380 of 1154
Like Tree2174Likes

Thread: Sezona 54 - 1.Jun - Kako Vam ide?

Dreamer
    pa normalno nemoze to tako nemogu se oni samo tako s nama igrat kako ih volja i rec ovaj ce da pobedi a ovaj da izgubi a ovaj da igra remi pa nemoze bre nek promene nesto u igri umesto sta bacaju koje kakve sminke i sve
    Macva FC likes this.

VIP Macva FC's Avatar
    Quote Originally Posted by flydragon View Post
    pa normalno nemoze to tako nemogu se oni samo tako s nama igrat kako ih volja i rec ovaj ce da pobedi a ovaj da izgubi a ovaj da igra remi pa nemoze bre nek promene nesto u igri umesto sta bacaju koje kakve sminke i sve
    Toooooooooo :-)))))))

Idemo Mačvaaaaaaa
    СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО

Dreamer
    Macva FC likes this.

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Prvenstvo 4.kolo

Ide lagano,ali Jovica FC i svi ostali koliko sam mogao da primetim niko od njih ne prati svoje meceva a redjaju pobeda kao blesavi...
    povreda je neizbezna...dosli nam u goste neki ratari,zemljoradnici i samo krljaju...ccc...

Apprentice Baresi's Avatar
    Jbg ljudi,šta da vam kažem,realnoo igra je malo više nerealna,bem ga od prve sezone,tj. početka igrice kad sam igrao,pa do danas...to su 54 sezone po mjesec dana to je četiri i po' godine,skoro ništa promijenili nisu,osim izgleda trofeja,i naravno da će svi polako da ''batale'' igru.. Treba da rade na samoj igri,a ne na izgledu.

Mene što se tiče,pobjeda 5:0..bez problema,Djalović opet 2 komada...

Danas spiskali 23 tokena,samo 1 štopera doveli,što bi se reklo igrač na sezonu-dve,nadam se da će biti dobar..za jednog MC-a smo nakon 7 runde odustali,zadnji puta kada smo pogledali,bila je 56a nokaut runda,što je zaista nevjerovatno,pa bem li ga na skaut jeftinije kupiš igrača bombETINU.

NTNK likes this.

Serbian Forum Moderator NTNK's Avatar
    Ipak necemo menjati garnituru...
    Last edited by NTNK; 06-06-2014 at 10:37 PM.

Apprentice
    Sta reci kad u plej ofu kupa stave 2 tima sa igracima od 8 i 9 zvezdica da igraju,a vecinu drugih duela cine ekipe sa po 4*,sva bolest i poremecenost ljudi koji upravljaju igrom se vidi na tom primeru,ostale nema potrebe ni spominjati...
    To su ti njihovi realni parametri koji nemaju veze sa zivotom,a onda kad im das primere koliko su ustvari bolesni i nerealni,onda blokiraju.
    Posle 4 godine igranja,uspeli su da me navedu da je izgleda vreme da se batali ovaj 'realni' pokusaj od igre...
    Vedran Staklenac likes this.

Dreamer BojanTE's Avatar
    Pozdrav drustvo. Vidite i sami da nisam uopste aktivan pregrst obaveza jos 1 nedelja do kraja skole i tako. Inace da kazem da smo juce u ligi pobedili 12:0 i tako je to postao novi rekord klubaa :-). Inace danasnjom pobedom u ligi mozemo izbiti na 2. poziciju :-). A kiksom prvoplasiranog i na prvu. Inace jos smo bez poraza u ligi. Tim je uigran. Idemo u nove pobede!

16:34 IDEMO SVI ZAJEDNO ZA OLD SCHOOL U LIGI SAMPIONA!

Apprentice Baresi's Avatar
    U ligi još jedna pobeda,ono što raduje je još jedan meč gdje nismo primili gol,to je 10 meč u ovoj sezoni na kom nismo primili gol,a odigrali smo ih 11,samo da se nastavi ovako. Djalović opet igrač utakmice,ovoga puta u pobjedi od 5:0
    NTNK likes this.

Apprentice Vedran Staklenac's Avatar
    evo zavrsena je kupovina za ovu sezonu,sve moguce formacije osim sa dml-dmr mogu igrat jer nju nevolim koristit,ova je trenutna inace meni jedna od najboljih formacija jer iz 4-4-1-1 mogu prec po potrebi u 4-2-3-1 i totalni napad nadam se da si zadovoljan mojim vođenjem tima do sada,osim ispadanja iz Kupa sve ide po planu
    BojanTE and NTNK like this.

Page 38 of 116 FirstFirst ... 2836373839404888 ... LastLast