[QUOTE=Misa Omaleni Gajic;259549]JEl NEKO ZNA?!! Kupio sam igraca udario mu tri treninga i dobio 3 skila.. Danas takodje 3 treninga niti jedan skil a isto morala i energije kao juce?!
Provjeri intenzitet treninga-juce je mozda bio na forsiranju,a danas na odmoru...mozda si greskom promijenio.A ako je dobio 3 skila na sva 3 treninga onda je pravi bot i vrijedi u njega ulagati
jucer poraz u lp 2:0 u gostima,nisam pratio golman se ozljedio.U ligi glatka pobjeda 7:1 danas liga bit ce pobjeda i sutra sve snage usmjerit ka uzvratu u lp,nadam se da cete me doci podrzat jer ce mi trebat ogromna podrska za prolaz i sreca
gotov jedini mec danas, pobeda od 7-0 na domacem terenu uz fail konkurenata, konacno bezimo +12 u odnosu na drugoplasirani tim i lagano se spremamo za prestojeci duel sa poslednje plasiranim timom lige. danas i sutra samo jedna utakmica a onda krece ponovo LS i kup i odlucujuci dueli za osvajanje titula. cilj sezone je na dohvat ruke, osvajanje sva tri trofeja i spremanje budzeta za sledecu sezonu. kako stvari stoje imacemo fin buzet od preko 1000 tokena, mada pitanje je da li cemo dovoditi vise od 5-6 igraca.
Lagana pobeda...
Tabela.
Sutra protiv prvoplasiranog jedinstvena prilika za priblizavanje vodecem i cekanju njegovog kiksa.
Miso imam drugi tim na 6.nivou i igraci od 13-14 mil.su najskuplji i ako imas zelenih a doveo si spicu "tankaj" ga do bar 7* i rasturace,a trajace ti najmanje 6-7 sezona