Onaj talijan je danas pao-ocekivali smo vise da ga napunimo,al pobjeda je pobjeda-i naravno raduju kako-tako dobre ocjene,vec nekoliko tekmi
A bit ce "prpe" do kraja,ipak velikih 24 boda je jos u igri...
A u LS bi trebali sigurno u 1/2
pobjeda danas u ligi protiv caini rosia pobjedili smo 2:0 i vratili smo mu za ono sta je on nas porazio kod njega doma i jos uvjek drzimo bod pred vodecim florinom sutra uzvrat lige sampiona igra se nesto ranije ujutro u 10:38 bitka za polufinale a ako prođemo idemo do kraja onda
statistike
tabela 18 kolo mozda nam pomogne u 20 kolu the best dinamo koji igra sa florinom bas pa cemo vidjet ako ga pobjedi onda idemo na prvo mjesto ili da bar remi izvuce
Paypall je pre pre odlican, do nedavno sam uzimao preko frenda, ja njemu posaljem 50 kn Simpa Bon za mobitel a on mi uzme tokene, za nesto vise od 50kn sam dobijao 80 tokena, a za istu cifru preko moba samo 42 tokena..i sad ja imam dva bona sa strane, to bi mi sa paypallom bilo 160 tokena a necu da uzmem preko sms-a, valjda ce netko naletiti iz Hrvatske kome trebaju simpa bonovi pa da mi uzme bonove, a pocet cu uzimati preko vasih vauchera tokene, daleko najisplativija opcija
Ok, ako je postojala i teoretska sansa da se vratim u igru sto se tice gol razlike, vise ne postoji. Protivnika koji inace prima i po 10, 11 golova smo pobijedili samo 4-1, nismo bili prisutni na mecu ali svejedno, ovo je trebalo zavrsiti puno uvjerljivije za nas, no eto nije.
Na kraju se sve svodi na to da cemo morati cekati kiks protivnika, igramo mi jos i protiv njega u gostima ali nakon svega sto se dogodilo ove sezone, ne racunam na pobjedu, bit cu sretan i sa remijom, dakle moramo cekati kiks protivnika i pokusavati pobjedjivati sto je vise moguce.
Dakle još jedan meč,nabijanje gol razlike...lagano...
Uz to,prije meča je doveden bek-štoper 26 godina,poslužiće odlično do kraja sezone 44Q
Mogao sam i jeftinije da prođem sa tokenima,ali mi je trebao za sjutra u uzvratu lige šampiona.
kontam da -1 nije veliki zaostatak, ipak ima jos 8 kola do kraja, danas recimo 2. i 3. u mojoj grupi skroz podbace i povecam razliku za jos +3, jos ima da se igra do kraja
Kako se na ovoliko veliko postavlja slika ja sam tu novi pa nemam pojma ako neko moze da mi pomogne ?
Nadamo se da LS nece biti ugrozena :-)
Idemo Mačvaaaaaaa
СВИ ИЗ НОРДЕУСА МОГУ ДА МИ ПК идемоооооооооооооооОООООО