Ko sme sada na crtu? Haa?
Podignuo sam cenu ulaznica za Ligu Sampiona sa 4 na 5. Pa sta Bog da i onako cemo lagano dobiti.
Koja suluda igra. Protivnik koji je trebao biti lagan je poveo 0:2 i onda cudesan preokret do 5:2 :-) . Napadac koji je danas dobio 6. zvezdicu povredio se na 6. dana ACL Pocepani ligamenti kolena znaci svi igraci mi se povredjuju tako -.-'. Lagana pobeda 5:2. Veceras liga isto bi trebalo biti rutinska pobeda. Ko moze neka dodje u 19:34
Uff,bem ti život,koliko imam obaveza,zaboravio sam da imam meč u ligi šampiona,sreća dobili smo 2:3 u gostima...brine me samo jedna stvar,ovo je protivnik koga smo u ligi prije 2 dana dobili 8:0,danas sa skoro identičnim sastavima samo 3:2.
P.S. Ni taj meč u ligi nisam gledoa tako da nije zbog nekog poseda
P.S.S. Hvala svim forumašima koji su došli da nas podrže,zahvaljujući vama smo i dobili
pocistio jedan tim sa 0-11, liga je u pitanju
nego danas gledam stats za klub i lepo je pisalo da imam 13 pobeda, datih golova 64 i primljenih 2, i zbunilo me ovih dva i krenem da gledam gde sam to primio drugi i naravno nigde ne nadjem, i sada gledam skoz drugi brojevi tj. ovi su pravi
nesto baguju
nakon jucer ispadanje iz kupa i danas ta gamad od nordeusa mi je unistila igru protiv naravno igrali smo u gostima llik je samo 139 jak a ja 143 i ima par slabih igraca i zabije mi gol u 55 min za 1:0 i prvi poraz sramota pritom na pocetku utakmice moji igraci umjesto da zabiju 2 gola oni naravno promasuju gol i sve zahvaljujuc tim gamadima iz nordeusa a bio sam cjelo vreme bolji od njega i ovako zavrsi nek sve ide vise u krasnu stvar nema vise smisla ovako da se igra ako ce nastimat slabim protivnicima nek se srame vise igrali protiv caini rossi 2 na tabeli.i sad ako veceras u ligi sampiona u 21:30 ne pobjedimo doma protiv manhattan zna se koji je razlog lik protiv kojeg igramo je slab 136 samo a trebali bi pobjedit vidjet cemo kako ce bit.
statistike necu to da komentarisem svaka rjec suvisna
evo kolko tj slabe igrace ima
tablica 5 kolo umjesto pobjedit oni jos vise unistavaju igru nema logike tu vise 2 smo sad zahvljujuc tim gamadima iz nordeusa