2174Likes
-
Apprentice
Potpisujem Sinišinu ideju
Obaveze imam do utorka najkasnije,posle toga se vraćam malo aktivnije,samo onoliko koliko da osvojim kup,posle toga igram čisto iz zajebancije i opuštanja sa vama na forumu.
-
Serbian Forum Moderator
-
Apprentice
Potpuno neočekivano za sada ali ipak nedostaje ta gol razlika
Ni u LŠ nije loše
-
Apprentice
Danas pobjeda od 1:0 u gostima protiv drigog konkurenta od tri za osvajanje titule...znaci juce smo pobjedili jednog,danas drugog i ostao nam jos treci
prvi smo na tabeli u Ligi
ove sezone nam je cilj titula Lige....iz kupa smo ispali, ne vjerujem da cemo u LS dogurati puno iako smo za sada dobri...prvi u grupi
Last edited by Mr BlackMan; 06-08-2014 at 03:53 PM.
-
Liga:
Tesko cu u prva cetiri.
-
Dreamer
Juce u ligi vazna pobeda od 2:3.
Evo tabele - Uvek prvi uvek iznad svih !
Aj ko moze 16:45 utakmica sa drugoplasiranim. Иначе ко слави Свети Тројицу нека му је Срећна Слава !
-
Dreamer
Jeli ljudi, a gde je Ilok?
-
Apprentice
Ilok je na nekom poslovnom putovanju,vraća se u nedelju.
Vidim dobro vam ide,ide i meni super . Danas pobjeda u kupu u gostima od 0:2 još jedan meč bez primljenog gola,odlična odbrana našeg tima ove sezone,ono što raduje je pobjeda u gostima od dva gola,i to protiv menadžera koji je 7 level. Hvala Jasminu i Ivanu na podršci. Ja opet nisam bio prisutran za vrijeme utakmice da podržim moje momke.
-
Dreamer
-
Newbie
Nastavlja se serija pobeda,5 utakmica 5 pobeda u ligi,pobedio sam glavne konkurente za titulu i mislim da samo trebam da cuvam tu prednost i titula je tu.Danas smo samleli protivnika 7:0.
Slika sa utakmice
Trenutno stanje na tabeli:
Slika Tabele
Last edited by Backe; 06-09-2014 at 01:33 PM.